Neler Yeni

Spora başlıyacaģım sizce hangi kg dambıl??

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,573
İsim
Taha yücel

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Knk 50 kg yum cok yemek yiyorum ama hic kilo almiyorum hep ayniyim anlamiyorum bu işi sağliklida besleniyorum sağlıksizda yani saglikli yemekte yiyorum sagliksizda her türlü yemek yedim icin o yönden tek peynir yemem :D
Bende pek anlamıyorum ama işte spora başlayınca dengeli beslenirirsin. Çünkü iştahın falan açılmaya başlıyor günde 10 yumurta gömersin.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Yani hem yemek yiyip cok hemde spor yapma dogru anladim dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hammer nesie ?
Örnek olarak verdim o haraketi.

Screenshot_2.png

Bende pek anlamıyorum ama işte spora başlayınca dengeli beslenirirsin. Çünkü iştahın falan açılmaya başlıyor günde 10 yumurta gömersin.
10 yumurta?

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,573
İsim
Taha yücel
Günde 10 yumurta yesem 3 günde 30 zaten 30 lu yumurta aliyoruz yumurtada pahali knk malum ekonomi :D

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Günde 10 yumurta yesem 3 günde 30 zaten 30 lu yumurta aliyoruz yumurtada pahali knk malum ekonomi :D
Yiyemezsin zaten, kusarsın. Gerek yok ne 10 yumurtası abi? 2 bilemedin 3 yumurta ye günde. Protein yumurtadan değil tavuk eti ve toz ile alınır. Elbette yumurtada da protein var ancak ihtiyacını pek karşılamaz

He anladım cok bilgim yokta bunlarla ilgili o yüzden knk bide barfiks alcam ordada calissam
Barfiksi boşver şimdi. Alsan çekemezsin.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,573
İsim
Taha yücel
Yiyemezsin zaten, kusarsın. Gerek yok ne 10 yumurtası abi? 2 bilemedin 3 yumurta ye günde. Protein yumurtadan değil tavuk eti ve toz ile alınır. Elbette yumurtada da protein var ancak ihtiyacını pek karşılamaz

Barfiks'i boşver şimdi. Alsan çekemezsin.
Ne yapmaliim sence nasil baslamaliyim

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Ne yapmaliim sence nasil baslamaliyim
Kas kütleni arttırmak istiyorsan protein alımı ve spor şart. Mesela ben haftada 4 gün spora gidiyorum, sabahları 2 yumurta, yağsız peynir ve salatalık yerim. Öğle arasında yulaf ve meyve genelde. Akşam ise mutlaka protein alırım.
İlk önce tavsiyem güzel bir salona yazılman. Sonra haraketleri doğru düzgün öğrenip disiplinli çalışacaksın.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,573
İsim
Taha yücel
Kas kütleni arttırmak istiyorsan protein alımı ve spor şart. Mesela ben haftada 4 gün spora gidiyorum, sabahları 2 yumurta, yağsız peynir ve salatalık yerim. Öğle arasında yulaf ve meyve genelde. Akşam ise mutlaka protein alırım.
İlk önce tavsiyem güzel bir salona yazılman. Sonra haraketleri doğru düzgün öğrenip disiplinli çalışacaksın.
Knk spora yazılamam ki bizimki ler izin vermez hem corona felan var hic izin vermezler :(

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Knk spora yazılamam ki bizimki ler izin vermez hem corona felan var hic izin vermezler :(
Sanırım senin hedefin kendine biraz kas kütlesi eklemek?
EGE FITNESS'ın Spartaküs antremanına bakabilirsin.

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yiğit Elçin
Bende 15 yaşındayım tam başlayacaktım el bileğimi kırdım başlangıç olarak 2x5 biraz fazla gelebilir 2x4den başlayabilirsin.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,573
İsim
Taha yücel
Bende 15 yaşındayım tam başlayacaktım el bileğimi kırdım başlangıç olarak 2x5 biraz fazla gelebilir 2x4den başlayabilirsin.
Nasil yani dambik ile mi kirdin baska türlü mü

Sanırım senin hedefin kendine biraz kas kütlesi eklemek?
EGE FITNESS'ın Spartaküs antremanına bakabilirsin.
Benim hedefim öyle cok kas felan deģil sporcular gibi felan degil agirlik kaldirirken zorlaniyorum bazi seylerde günlük hayatimizda ben bunları kolaylastirmak icin istiyorum

Top Bottom