Aynen bende öyle düşünüyorum ama sabah öğlene kadar tok tutsun yeter akşam da aynı şekilde yatmadan yicem o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum..Yulaf ve keten tohumu aşırı tok tutar. Kilo almanı engeller. Onları yememeni öneririm.
Kanka Gainer bi süre kullanmanı öneririm. Çünkü güzel markadan alırsan zaten içinde protein tozuda oluyor. Örneğin 200 gr bi servis gainer ise 160 gr karb, 20 gr protein ve sindirim enzimi vs var ve bende fazlası ile iştah da açtı gainer. Hani en azından belli hedef kilona kadar öneririm bigjoy,mysuplemetn,Hıq alabilirsin.Aynen bende öyle düşünüyorum ama sabah öğlene kadar tok tutsun yeter akşam da aynı şekilde yatmadan yicem o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum..
spordaki abide aynısını söyledi sorun olmaz dedi sabah yiyebilirsin falan
tamamdır kanka teşekkür ederimeğer hergün yapacak imkanın varsa yapabilirsin ama yatmadan önce yapıp iç gün içinde tıkanıp öğünlerinden kesme tabi gainerde alırsan yağsız kilo aldırır daha hızlı kilo alırsın bizim arkadaş gainer ile 1 ayda 5 kilo almıştı gainer almasan bile yine zamanla kilo alırsın merak etme
bu arada arkadaşınızın kullandığı gainer neydi acaba markası yaniKanka Gainer bi süre kullanmanı öneririm. Çünkü güzel markadan alırsan zaten içinde protein tozuda oluyor. Örneğin 200 gr bi servis gainer ise 160 gr karb, 20 gr protein ve sindirim enzimi vs var ve bende fazlası ile iştah da açtı gainer. Hani en azından belli hedef kilona kadar öneririm bigjoy,mysuplemetn,Hıq alabilirsin.
Ben kullandım bizzat şahsen Hıq kullandım ama bütçe sorunun varsa diğer markalarda gayet iyidir.tamamdır kanka teşekkür ederim
ben ilk ay doğal bir şekilde yani kendi programım beslenme şeklimle kilo almaya çalışıcam ama eğer bir faydası olmazsa değişiklik olmazsa hemen gainer alıp programa katmayı düşünüyorum
yatmadan önce de içmeyi düşünüyorum ama sabah kalkınca da içmeyi düşünüyorum çünkü öğleye kadar yemek yiyemicem çalıştığım için, olurmu hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada arkadaşınızın kullandığı gainer neydi acaba markası yani
yada sizin bir öneriniz varmı
Bana şuan için kilo lazım ve alacağım kilolarda yağlı olucak o yüzden sorun olabilir mi kafein?Söylemeyi unutmuşum creatini düzenli kullanırsan kaslarında belirginleştiği ve kaslarında su toplayacağı için 2-3 kilo aldırır değişimi ilk haftalarda fark edebilirsin kahve konusunda spora giderken marketten hazır kahve alabilirsin ama kafein yağ yakımı yapabilir senin seçimin.
Hıq gainerın içinde kreatin, karb ve protein var ekstra şey almana gerek yok bana kalırsa. Ayrıca onun dışında listeni inceledim muhtemelen verilen besin ağırlıkları ürünlerin pişmiş hali ona dikkat et. Yani pişmeden önce 500 gr olan et piştikten sonra 300-350 gr kalabiliyor bilgin olsun.Bana şuan için kilo lazım ve alacağım kilolarda yağlı olucak o yüzden sorun olabilir mi kafein?
kreatini spor hocasına sordum önce 1-1.5 ay geçsin ondan sonra kreatine başla öneririm dedim kendiside
Ben kullandım bizzat şahsen Hıq kullandım ama bütçe sorunun varsa diğer markalarda gayet iyidir.
teşekkürler hocam ama bana daha çok fiyat performans ürünü lazım servings miktarı çok olan etkili bir ürünBen kullandım bizzat şahsen Hıq kullandım ama bütçe sorunun varsa diğer markalarda gayet iyidir.
O zaman my suplemetn alabilirsin. Onun dışında kafein dozunda almanı öneririm intöleransı olan bir şey. Zamanla daha çok kafeine alışırsan sorun yaşarsın.teşekkürler hocam ama bana daha çok fiyat performans ürünü lazım servings miktarı çok olan etkili bir ürün
Tamam anladım teşekkürler!Hıq gainerın içinde kreatin, karb ve protein var ekstra şey almana gerek yok bana kalırsa. Ayrıca onun dışında listeni inceledim muhtemelen verilen besin ağırlıkları ürünlerin pişmiş hali ona dikkat et. Yani pişmeden önce 500 gr olan et piştikten sonra 300-350 gr kalabiliyor bilgin olsun.
güzel hocam bende shake yapıyorum cidden çok etkili kilo almadaTamam anladım teşekkürler!
Bu arada şöyle bir shake tarifi yapmayı düşünüyorum, nasıl sizce?
8-10 Adet Cicibebe
1 Su bardağı Yulaf
5-6 Adet Ceviz veya Badem
1 Adet Muz
1 Yemek Kaşığı Bal
1-1.5 Su Bardağı Süt
Aynen bu marka güzel diyorlar yorumlarını görmüştümO zaman my suplemetn alabilirsin. Onun dışında kafein dozunda almanı öneririm intöleransı olan bir şey. Zamanla daha çok kafeine alışırsan sorun yaşarsın.
Mass Gainer Muz Aromalı - 5000 gr Gainer | MySupplement | MySupplement
Mysupplement Mass Gainer Muz 5000g, en iyi fiyatla hemen kapında! Kullanıcı yorumları ve en iyi Gainer, kilo alma ürünleri için tıklayın.www.mysupplement.com.tr