Sporcu vitaminleri önerisi

ares131s

80+
Reaksiyon skoru
9
çok bütçem yok f/p olanlardan çinko magnezyum b6 ve omega 3 öneririmisiniz büyük haplar yutamıyorum

f/p olarak hiq iyi bence
Gereksiz pahalı bir marka bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok bütçem yok f/p olanlardan çinko magnezyum b6 ve omega 3 öneririmisiniz büyük haplar yutamıyorum
Zma, d3 ve omega 3 yeterli olur. Ekstra olarak creatin alabilirsin zma da kesinlikle xpro zma tavsiye ederim d3 sana kalmış omega 3 olarak protein ocean alabilirsin, F/p yüksek kaliteli bir ürün. Creatin olarak 200 mesh monohidrat ve bilindik bir marka olan herhangi bir creatin tercih edebilirsin.

Gereksiz pahalı bir marka bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zma, d3 ve omega 3 yeterli olur. Ekstra olarak creatin alabilirsin zma da kesinlikle xpro zma tavsiye ederim d3 sana kalmış omega 3 olarak protein ocean alabilirsin, F/p yüksek kaliteli bir ürün. Creatin olarak 200 mesh monohidrat ve bilindik bir marka olan herhangi bir creatin tercih edebilirsin.
hocam dediğiniz zma dan piyasada bulamadım linkler misiniz

bu ikisini düzenli her gün kullanıyorum.

bunuda bir kutu kullanıyorum 3 ay ara veriyorum yılda 2-3 döngü olcak şekilde kullanıyorum.

bu ikisini düzenli her gün kullanıyorum.

bunuda bir kutu kullanıyorum 3 ay ara veriyorum yılda 2-3 döngü olcak şekilde kullanıyorum.
hocam reçeteyle mi kullanıyorsun herhangi bir tahlil yaptırdın mı
ben de kullanacağım da tahlil yaptırmadan reçetesiz kullanmanın sakıncası olur mu?

zma olarak xpro kullanıyorum piyasadaki çoğu zmadan içerik olarak daha kaliteli, hardline içerik olarak en kötüsü maalesef, stok olsa xpro alıcam tekrardan. omega 3 de nutraxin güzel. zma olarak bigjoy ve my supplementerin ürününe bakabilirsiniz ben arasında kaldım 2 ürünün.

Kullanmadan önce kan tahlili ver eksik değerlerine göre doktor eczaneden vitamin takviyesi verecektir. Eksikliğin yoksa fazla kullanımda fazla bir etki göstermez aksine vücutta birikim yaptığı için toksik etki yaratır hem boşa masraf yapmış olursun hem de sağlığından olabilirsin.

Geri