Neler Yeni

Spotify çevrimdışısınız hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Ali Kırımlı
Spotifya giriyorum ama çevrimdışısınız diyip duruyor bu olay sadece wi-fi bağlantısında oluyor. Mobil veriye geçince hiç bir sıkıntı yok ama wi-fi bağlantısında sıkıntılı sildim yükledim, oturum kapatıp açtım ama düzelmedi.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Proxy seçeneğini "yok" olarak ayarlayın.

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
Spotifya giriyorum ama çevrimdışısınız diyip duruyor bu olay sadece wi-fi bağlantısında oluyor. Mobil veriye geçince hiç bir sıkıntı yok ama wi-fi bağlantısında sıkıntılı sildim yükledim, oturum kapatıp açtım ama düzelmedi.
tel markan belki wifi kullanımını kapatmıştır uygulama ayarlarından bak derim iyi forumlar

KayraTNC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kayra
Bana da dün akşam falan oluyodu. Mobil veride falan da olmuyodu. Sonra noldu bilmiyorum şu an çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Ali Kırımlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana da dün akşam falan oluyodu. Mobil veride falan da olmuyodu. Sonra noldu bilmiyorum şu an çalışıyor
sorunun sebebi anladım, en azından kendi cihazım için. Bende bu soruna sebep olan şey spotify veya başka bir şey değil sorun telefondaymış, başta wifi üzerinde ünlem işareti çıkıyordu genel olarak instagram vb. yerlerde gezerken sorun çıkarmadığı için dikkate almamıştım ama sonradan baktım ki internet kullanılamıyor diyor. Youtubedan çözümlere baktım ve düzeldi, sizde aynısını deneyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,227
Üyeler
164,635
Son üye
Cnkcglu
Top Bottom