Kratos2008
80+ Silver
Dahası
Agalar ne koyabilirim liste kapağına önerilerinizi bekliyorum
suanlık bu pp
biri listelerine bakarkan onun kapağında gözüküyor kralKanka vallaha ben müzik çalsın diye alıyorum cafede acıyorum akşama kadar çalıyor daha yeni senden gördüm özelliği nedir
böyle saçma şarkıların olduğu listeye beşiktaşlı insanazor gibi saçma bir pp yakışmış hocam. çok kasmayın.Agalar ne koyabilirim liste kapağına önerilerinizi bekliyorum
suanlık bu pp
hocam beşiktaşlı insonozor yok 1.si pp de bide niye saçma şarkılar oldu listem? herkesin zevki farklı sen metal seversin diğeri rap diğeride pop sever konumuz o değil ucube diye yorumladım yada kendini sigma zanneden birisin büyük ihtimalle kızlara laf atıp kendini havalı sanan birisindir.böyle saçma şarkıların olduğu listeye beşiktaşlı insanazor gibi saçma bir pp yakışmış hocam. çok kasmayın.
Listede biraz tür karmaşası var ama herkesin zevki farklı yani bu dediğiniz kaba olmuş.böyle saçma şarkıların olduğu listeye beşiktaşlı insanazor gibi saçma bir pp yakışmış hocam. çok kasmayın.
Hocam haklisiniz kaba olmus ama su dinlenmeyecek seyleri birilerinin sevdigini gorunce beynime kan sicriyor.Listede biraz tür karmaşası var ama herkesin zevki farklı yani bu dediğiniz kaba olmuş.
Evet üşendim biraz ayırmaya genel olarak rap olanları dinliyorum diğerlerini ayırmaya üşendim birazListede biraz tür karmaşası var ama herkesin zevki farklı yani bu dediğiniz kaba olmuş.
Kardes 3000 tane şarkı var dinlenmiyecek diyon ne dinlememizi istiyorsun? Her türden dediğim gibi attığım her şarkıyı zaten dinlemiyorum? En önemlisi seni ne ilgilendirir ne dinlediğim?Hocam haklisiniz kaba olmus ama su dinlenmeyecek seyleri birilerinin sevdigini gorunce beynime kan sicriyor.
hocam tartismaya cok meyillisin yaEvet üşendim biraz ayırmaya genel olarak rap olanları dinliyorum diğerlerini ayırmaya üşendim biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardes 3000 tane şarkı var dinlenmiyecek diyon ne dinlememizi istiyorsun? Her türden dediğim gibi attığım her şarkıyı zaten dinlemiyorum? En önemlisi seni ne ilgilendirir ne dinlediğim?
Sen he diyip gecseydin kardeşim önce laf at insanların zevkine laf et dalga geçhocam tartismaya cok meyillisin ya
he de gec, ne diye uzatiyorsun
iyi aksamlar iyi forumlar
Hocam biraz saçma bir pp olur ama istersen araba fotosu çekmiştim forzadan onu atayımAmet gaya