Neler Yeni

Spotify mi yoksa YT Music mi daha kaliteli?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
Hangisinde ses ve kullanım daha kolay, şuan Spotify kullanıyorum ama bazı yerlerde YT Music daha kaliteli gibi şeyler okudum, hangisini kullanmak daha mantıklı? Aktif olarak ikisinde de premiumum var

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Hangisinde ses ve kullanım daha kolay, şuan Spotify kullanıyorum ama bazı yerlerde YT Music daha kaliteli gibi şeyler okudum, hangisini kullanmak daha mantıklı? Aktif olarak ikisinde de premiumum var
Apple music in var mı?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Spotify daha kaliteli, arayüzü kullanıcı için artı sağlayacak şeyler barındırıyor. Remote control, kullanıcı deneyimine göre hazırlanmış arayüz tasarımı, önerilerin tutarlılığı, ses kalitesi vs.

Youtube music daha kapsamlı şarkı kütüphanesi çok geniş, aradığın şarkı yoksa bile youtube a yükleyip kendi music kütüphanene ekleyebilirsin

Fleewsefa

80+
kesinlikle youtube. spotifyda olmayan bütün parçalar youtube'da. Reklamsız ve arkaplanda video izlemek de cabası.

Ysuflix

80+ Gold
yt pre kullanıyorum müzikte geliyo spotiye ek harcama yapma gereği duymuyorum

Top Bottom