- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Hi Fi için Hi Fi kulaklık olması gerekmiyor mu?Deezer öneririm. 1400kbps ses veriyor. Ben kullanıyorum çok iyi.
Hocam Hi Fi için Hi Fi kulaklık olması gerekmiyor mu?Deezer öneririm. 1400kbps ses veriyor. Ben kullanıyorum çok iyi.
Evet.Hocam Hi Fi için Hi Fi kulaklık olması gerekmiyor mu?
Yok o konuda sıkıntı yaşamıyorum ben. İki uygulamaya da OK'im ben.Ben de 1 ay YT music denedim ama alışamadım. Dönüp dolaşıp Spotify döndüm
Bende yokEvet.
Ytyi korsan kullan spotify geçSpotify hesabımı çalan hırsız içine 3 ay yüklemişti. Ben de kullandım. Ama son 2 günü kaldı. Her ay YouTube Premium alıyorum.
Sizce Spotify üyeliğine 20 TL (nays) vermeye gerek var mı? Evet 20 TL çok büyük para değil ama aynı servisi zaten alıyorum YouTube Premium ile. Spotify'ı uzatmaya gerek var mı?
Spotify 320 kbps ses sunarken YouTube Music 256 kbps sunuyor. Ama bu aradaki fark önemsiz.
Benim Spotify kullanmamdaki sebep şarkı önerileri bana çok uyuyor. Youtube Music de dinamik önerme yapıyor ama Spotify algoritması daha iyi gibi geldi.
Siz ne diyorsunuz?
Bu arada araştırdım. Spotify 320 kbps OGG formatını kullanırken YouTube Music 256 kbps AAC formatını kullanır. AAC'nin amacı düşük boyutlarda yüksek ses kalitesi sunmak. OGG formatında bir ses dosyasının AAC formatındaki bir ses dosyasıyla aynı ses kalitesini vermesi için daha yüksek bit hızına ihtiyaç duyar. Google Bard, Bing Chat ve bazı sitelerden okuduğum bilgiye göre şu sonuç çıkarılıyor:Ben şahsen youtube music kullanıyorum herhangi başka bir müzik platformuna ihtiyaç duymuyorum.
Öyle de oluyor. Tatmin ediyor sonuç olarak.Özetle aslında YouTube Music ile Spotify arasında ses kalitesi farkı yok denecek kadar azdır. Bu fark son kullanıcı olan standart bir dinleyici tarafından fark edilemez.