ahmetwilliam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 140
spotifyımda play list en başta çıkanlar yani 2 tanesi var. orda gözükmesin istiyorum. sil felanda yok ne yapıcam?
gorsel ekler misin hocam sahsen bir sey anlamadimspotifyımda play list en başta çıkanlar yani 2 tanesi var. orda gözükmesin istiyorum. sil felanda yok ne yapıcam?
playlisti beğenmeden çıkarmış ama hala ana ekranda karşısında duruyor bende de aynı sorun var takmamaya çalışıyorum kjşalsdnşdmkdgorsel ekler misin hocam sahsen bir sey anlamadim
heh bak benim spotify girişimde o ekranda playlistler var ya. kanka özel sebep var 2 tanesi hiç görünmesin istiyorum nasıl gizlicem onları silcemplaylisti beğenmeden çıkarmış ama hala ana ekranda karşısında duruyor bende de aynı sorun var takmamaya çalışıyorum kjşalsdnşdmkd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
sadece bir tanesi benim hocam diğerlerini beğenmedim bile böyle duruyor anamenüde
inan bilmiyorum engellemeye bile çalıştım olmuyo hocam ben kabullendim bu playlistleri artıkheh bak benim spotify girişimde o ekranda playlistler var ya. kanka özel sebep var 2 tanesi hiç görünmesin istiyorum nasıl gizlicem onları silcem
şarkıları illa ful kendisimi bitcek atlata atlata dinlesem olrmuEn son açtıkların orada duruyor. Bir kaç playlistten şarkı aç onların yerine gelir.
Herhangi bir playlist ten bir şarkıya tıkla yeter. Bitmesine veya hepsini dinlemene gerek yok.şarkıları illa ful kendisimi bitcek atlata atlata dinlesem olrmu
eger playlist yerine buradan dinlemeye basarsaniz 1 ay icinde burada gozukur yeni ayda basmazsaniz gider aynisini yasadim sinirlerimi bozuyorduplaylisti beğenmeden çıkarmış ama hala ana ekranda karşısında duruyor bende de aynı sorun var takmamaya çalışıyorum kjşalsdnşdmkd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
sadece bir tanesi benim hocam diğerlerini beğenmedim bile böyle duruyor anamenüde
eyvallah hocam deneyeceğimeger playlist yerine buradan dinlemeye basarsaniz 1 ay icinde burada gozukur yeni ayda basmazsaniz gider aynisini yasadim sinirlerimi bozuyordu
rica ederimeyvallah hocam deneyeceğim
olursa söyler misineyvallah hocam deneyeceğim