Neler Yeni

Spotify şarkı tekleme sorunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ebubekir Bilgin
Son zamanlarda Spotify Windows uygulamasında bu tarz garip bir sorunla karşılaştım. Ekteki videoda olan hatanın aynısı her şarkı açtığımda defalarca başıma geliyor. Şarkı başladığında belli bir süre içerisinde kendi kendine tekliyor ve bazen 3-4 defa oluyor bu. Uygulamayı silip yüklemeyi defalarca denedim ama çözümü bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum. "
"

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Buğra
Son zamanlarda Spotify Windows uygulamasında bu tarz garip bir sorunla karşılaştım. Ekteki videoda olan hatanın aynısı her şarkı açtığımda defalarca başıma geliyor. Şarkı başladığında belli bir süre içerisinde kendi kendine tekliyor ve bazen 3-4 defa oluyor bu. Uygulamayı silip yüklemeyi defalarca denedim ama çözümü bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum. "
"
aynı sorunu tek ben yaşıyorum sanıyordum kulaklıkta problem var galiba diyordum öyle değilmiş çok uyuz edici bişey hocam bence spotfy bununla ilgili güncelleme yayınlaması lazım mobilde de oluyor bende bizlik bişey yok

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Aynı sorun bende de var. Kafayı yedirtecekti bugün bana. Demek ki genel bir sorun, güncellemeyle düzeltilir.

Techno08

80+ Gold
Bende de var aynı problem. Uygulamada sıkıntı var

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ebubekir Bilgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun bende de var. Kafayı yedirtecekti bugün bana. Demek ki genel bir sorun, güncellemeyle düzeltilir.
Genel bir sorun olması benim de içimi rahatlattı şuan :d O zaman illaki bir güncelleme gelecektir sağolun yanıtlarınız için.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram