Bireysel abonelik 40tl den 60tl ye cikmis bugun gordum direkt konu acayim dedim şahsen %50 zam yapmalari bana biraz abarti geldi sadece sarki dinliyoruz bir yandan da aklima 60tl ye baska bir seyde yapilmadigi geliyor sizin görüşleriniz nedir?
40TL olduğunda iptal etmiştim. Artık 100TL de olsa umrumda değil free üyelikle mutluyum.Bireysel abonelik 40tl den 60tl ye cikmis bugun gordum direkt konu acayim dedim şahsen %50 zam yapmalari bana biraz abarti geldi sadece sarki dinliyoruz bir yandan da aklima 60tl ye baska bir seyde yapilmadigi geliyor sizin görüşleriniz nedir?
2 ay once iptal ettim geri de donmeyi dusunmuyorumBireysel abonelik 40tl den 60tl ye cikmis bugun gordum direkt konu acayim dedim şahsen %50 zam yapmalari bana biraz abarti geldi sadece sarki dinliyoruz bir yandan da aklima 60tl ye baska bir seyde yapilmadigi geliyor sizin görüşleriniz nedir?
Bilgisayarda neyse de spordayken telefonda deliriyorum tam sete giricem reklam ustune reklam ve istedigim sarkiyi secememem.40TL olduğunda iptal etmiştim. Artık 100TL de olsa umrumda değil free üyelikle mutluyum.
Adblocker ile gayet iyi bence. Androidin avantajları diyelimBilgisayarda neyse de spordayken telefonda deliriyorum tam sete giricem reklam ustune reklam ve istedigim sarkiyi secememem.
Bende listeden dinliyorum ama o an listeden baska sarki dinliyesim geliyor premiumsuz onu yapamiyorsun malesefAdblocker ile gayet iyi bence. Androidin avantajları diyelim
Genelde listelerden dinlediğim için şarkı seçme sorun olmuyor.
Nays ne kadar iade sagliyor?Öğrenci artı naysla 4te birine geliyo bana o yüzden devam. YouTube geçmeyi denedim ama Spotify alışmışım çok kullanmasamda seviyorum