Spotify'a 10 TL değer mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,566
Spotify papara ile 10 TL'ye geliyor.

Hali hazırda aşağıda aktif ve sürekli olan aboneliklerim var:
Hepsiburada Premimum 7 TL
Amazon Prime 3,95 TL
YouTube Premium 12,99 TL

Öyle her şeye para saçacak durumum yok.

Soru şu: YouTube Premium varken (+YouTube Music) Spotify'a 10 TL değer mi? Bütçeyi zorlamalı mıyım? 10 liradan zorlanacak mısın evet zorlanacağım. Çünkü ailem bana dijital üyelikler için para vermiyor. Cips kola alacağım deyip 50 TL veriyorlar gidip yukarıdaki abonelikleri alıyorum. Normalde vermezler. Çünkü gerek yok onlara göre. Ama benim de eğlence ve keyif ihtiyaçlarım var.

Arayüz, PC senkronizasyonu, ses kalitesi gıdım da olsa daha iyi olup ve şarkı öneri sistemi ile ön plana çıkan Spotify var ki bana çok iyi hitap ediyor. Ama YT Music de iyi. Sizce YT Premium varken verilir mi?

Cips ve kola alıp sağlığını bozacağına üyeliklere para saçman senin açından daha faydalı. Bu nedenle aynen devam etme kola ve cips gibi ilerde sağlığına zararı olan şeylerden de kurtulmuş olacaksın:)

müzikle pek aram yok yt pre alıyorum hem video izlerken kanser olmuyorum hemde muzik dinliyorum benim işimi görüyor
Açıkçası benim de işimi görüyor görmüyor değil. Ama Spotify her şeyiyle daha iyi. Çünkü Google her şeye yatırım yapıyor. Ama Spotify sadece müziğe yatırım yapıyor. Ama işte Spotify PC-telefon senkronizasyonu falan, arayüz vesaire daha iyi. Hani verilere dayanmıyor bu söylediklerim. Kendi kulağımın verileri. :D

Amazon Prime 3,95 TL
YouTube Premium 12,99 TL

Soru şu: YouTube Premium varken (+YouTube Music) Spotify'a 10 TL değer mi? Bütçeyi zorlamalı mıyım? 10 liradan zorlanacak mısın evet zorlanacağım. Çünkü ailem bana dijital üyelikler için para vermiyor. Cips kola alacağım deyip 50 TL veriyorlar gidip yukarıdaki abonelikleri alıyorum. Normalde vermezler. Çünkü gerek yok onlara göre. Ama benim de eğlence ve keyif ihtiyaçlarım var.

Arayüz, PC senkronizasyonu, ses kalitesi gıdım da olsa daha iyi olup ve şarkı öneri sistemi ile ön plana çıkan Spotify var ki bana çok iyi hitap ediyor. Ama YT Music de iyi. Sizce YT Premium varken verilir mi?
YouTube premiumda, spotifyda olmayan seyleri de dinleyebiliyorsun Spotify sade düz bi uygulama butona basiyorsun muzik çalıyor

Amazon Prime 3,95 TL
YouTube Premium 12,99 TL

Spotify zaten 10.49 TL değil mi? Nasıl Papara ile 10 TL'ye geliyor. Fiyatı değişmişti öğrenciler için 9 TL'den 10.49 TL oldu Ekim'de ben de 10.49 TL vereceğim ama Papara kullanırsam 5.25 TL'ye denk geliyor.

Soruna gelirsem Bence YT Premium varsa Spotify'a gerek yok.

Açıkçası benim de işimi görüyor görmüyor değil. Ama Spotify her şeyiyle daha iyi. Çünkü Google her şeye yatırım yapıyor. Ama Spotify sadece müziğe yatırım yapıyor. Ama işte Spotify PC-telefon senkronizasyonu falan, arayüz vesaire daha iyi. Hani verilere dayanmıyor bu söylediklerim. Kendi kulağımın verileri. :D
arayüz takıntına bir şey diyemem ama google bütçesiyle spotifyin bütçesi de aynı değil yani.

Amazon Prime 3,95 TL
YouTube Premium 12,99 TL

Bende hem Spotify hemde YouTube premium ve YT müzik hemde ücretsiz nette biraz araştırıp bula bilirsin sende tabi eğer android kullanıcısıysan eğer hem hiç birine de para vermemiş olursun 👌🏻

Üniversite öğrencisi değilsen YT varken Spotify'a gerek yok gibi ya.

Spotify zaten 10.49 TL değil mi? Nasıl Papara ile 10 TL'ye geliyor. Fiyatı değişmişti öğrenciler için 9 TL'den 10.49 TL oldu Ekim'de ben de 10.49 TL vereceğim ama Papara kullanırsam 5.25 TL'ye denk geliyor.
Üni öğrencisi değilim :(

yukardaki arkadasa katiliyorum unide okumuyosan (5tl) yt yeterli bence (spotify her turlu daha iyi olmasina ragmen)

Geri