Neler Yeni

Spotify'a Artık Erişim Olmayacak!

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Apk kullanabilirmiyiz
kullanan arkadaşlarım var olabilir
APK kullanabilecek olsak bile eğer yasaklanırsa TR'deki sanatçılar nasıl ödeme alacak büyük muamma, ayrıca TL ile abonelik alınamayacak ve hatta TR dil desteği bile kalkabilir. Tabi yasaklanırsa, ben yasaklanacağını sanmıyorum
Ya protest şarkılar kalkacak işin kötü yanı. VPN i kullanım amacı değişiyor artık
Evet ben ona üzülüyorum. Zaten kapatabileceklerini zannetmiyorum ama istedikleri gibi protest şarkıları kaldırabilecekler. Soundcloud kalacak bi geriye herhalde.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben deezer kullanıyorum, deezer için de geçerli değildir umarım.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
APK kullanabilecek olsak bile eğer yasaklanırsa TR'deki sanatçılar nasıl ödeme alacak büyük muamma, ayrıca TL ile abonelik alınamayacak ve hatta TR dil desteği bile kalkabilir. Tabi yasaklanırsa, ben yasaklanacağını sanmıyorum

Evet ben ona üzülüyorum. Zaten kapatabileceklerini zannetmiyorum ama istedikleri gibi protest şarkıları kaldırabilecekler. Soundcloud kalacak bi geriye herhalde.
Televizyonda izlenmeyecek her şeyi yayınla ama bir müzik zevkimiz var onun neyse

T.P.G.

80+ Titanium

Hidra sad

Top Bottom