Neler Yeni

Çözüldü✓ SPSS programı, yüksek lisans laptop öneri

Yuuji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yuuji Kazami
Bütçe
30000
Yüksek lisans için bir laptop almak istiyorum spss programı kullanacağım ve diğer word gibi programlar uzun şarj ömürlü olması ve işletim sistemi güzel bir laptop arıyorum.(Oyun odaklı olMAYCAK) Bütçem 30000

Sunflow3r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
yunus emre celik
mac al direk m1 çipliler gayet iyi hala gpu olarak 1650 ye eşit 30000 e 2.el de m2 de bulabilirsin

Öğrenen_biri

80+ Bronze
mac al direk m1 çipliler gayet iyi hala gpu olarak 1650 ye eşit 30000 e 2.el de m2 de bulabilirsin
Mac gitmez zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

30k civarı alabildiğin en çok satan bilgisayarlardan birini alsan kafi. Fakat sanırım o programda ram önemliydi.

Yuuji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yuuji Kazami
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Güzeldir fakat daha iyisini bulabilirsiniz. Ytden fiyat aradığınız üzerine laptop önerilerine bakınız isterseniz. Sonuçta biraz işlemci gücü de iyi olan model varsa onu tercih ediniz.

Sunflow3r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
yunus emre celik
Mac gitmez zaten.

30k civarı alabildiğin en çok satan bilgisayarlardan birini alsan kafi. Fakat sanırım o programda ram önemliydi.
hocam mac niye gitmesinki adam veri analisti zaten çevremde çoğu kişi mac kullanıyo gayet memnun zaten ıbm in sitesinden mac e uygun setup var kurulumda sıkıntı yaşamaz arkadaş mimar olsa ona göre bir şey önerirdik

hem ayrıca pozitif teknoloji de öğrenci indirimi ile macbook air 25.000 e geliyo gayet iyi fiyat yok ben mac kullanmam dersen 8 ekimi bekle amazon prime indirimleri var ordan güzel bi laptop düşürürsün yok hemen istiyorum dersen amazonda şuan acer nitro var 3050 li 22500 falandı peşin fiyatına 6 taksit imkanı da var

Top Bottom