- Bütçe
- 30000
Yüksek lisans için bir laptop almak istiyorum spss programı kullanacağım ve diğer word gibi programlar uzun şarj ömürlü olması ve işletim sistemi güzel bir laptop arıyorum.(Oyun odaklı olMAYCAK) Bütçem 30000
Apple markası dışında onerebilceginiz var mı teşekkür ederimmac al direk m1 çipliler gayet iyi hala gpu olarak 1650 ye eşit 30000 e 2.el de m2 de bulabilirsin
Mac gitmez zaten.mac al direk m1 çipliler gayet iyi hala gpu olarak 1650 ye eşit 30000 e 2.el de m2 de bulabilirsin
Hocam bütçeden aşağı ama bunu bulmuştum sizce nasıl, teşekkür ederim. https://www.epey.com/laptop/lenovo-v15-g4-83a10096tr-zi706.htmlMac gitmez zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
30k civarı alabildiğin en çok satan bilgisayarlardan birini alsan kafi. Fakat sanırım o programda ram önemliydi.
hocam mac niye gitmesinki adam veri analisti zaten çevremde çoğu kişi mac kullanıyo gayet memnun zaten ıbm in sitesinden mac e uygun setup var kurulumda sıkıntı yaşamaz arkadaş mimar olsa ona göre bir şey önerirdikMac gitmez zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
30k civarı alabildiğin en çok satan bilgisayarlardan birini alsan kafi. Fakat sanırım o programda ram önemliydi.