Squad vs Insurgency Sandstorm

hasan1143

80+
Reaksiyon skoru
23
Merhaba
İki oyundan birini alacağım. Normal Insurgency kütüphanemde var. Videolarda gördüğüm kadarıyla Sandstorm'un grafikleri, sesleri vs bayağı iyileştirilmiş. Squad ise bence arma 3'ün neredeyse aynısı ama çoğu yerde Squad önerildiğini gördüm. Sizce hangisini almalıyım?

Merhaba evet squad genel bakışta arma 3 aynısı ama squadın yanına bile yaklaşamaz oyunun yapımcıları oyuna çok emek vermiş grafikler sesler zaten gerçekten alıntı oyunun dinamikliği çeşitliliği arma 3 de oynadım ınsurgency, insurgency sandstorm da arma 3 iade ettim squad varken oynanmaz grafikleri çöp bunu burda anlatamam tabi ki siz alın deneyin bence oyuna adapte olmakta zorlanıcaksınız sabır gerektiriyor çok gerçekçi bir oyun bunun için çok uğraşılmış squaddan sonra insurgency girdiğim zaman call of duty gibi geliyor insurgencyin cross u dışında bir gerçekliği olmadığını anlıyorsunuz indirimi beklemeyin bence 80 tl nin her kuruşunu hak ediyor 1 ay falan oldu aldığım 48. Saatimdeyim büyük zevkle oynuyorum tr sunucularındaki insanlar çok yardımsever oyunu öğretmek için ellerinden ne geliyorsa yapıyolar kitlesi olgun yani bundan sonra karar size düşer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,423
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri