Neler Yeni

Squid Game 2. Sezon Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

betaqm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Boran
Dün Squid Game 2. sezonunu izledim. Ve beni hiç tatmin etmedi. Şimdi 1 sezon daha getireceklerini söylediler. Bu bir sezonu ne kadar keyifle izlesemde zaman kaybı gibi oldu. (BUNDAN SONRA SPOİLER VAR DİKKAT!!) Son olarak ana karakterimizi sıkıştırıyorlar. Bundan sonra nasıl bir sezon daha gelebilir eğer azıcık mantıkla düşünürsek orda onun işini bitirmiş olmaları lazım. Bana çok saçma geldi sizce?

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
...
Bence yapımcıların ''para için bu sezonu yaptık'' demelerine rağmen gayet hoş bir sezondu. Tabii ki bazı kısımlar saçma ve yetersizdi ama yine de ortalamanın altı sayılmazdı pek, izlerken çok eğlendim hele ki internette yapılan o komik editler :D Direkt öldürmeleri daha saçma olurdu bu arada ne de olsa oyunu kazanan sayılı insanlardan birisi + sezon son bölümünde 001 bizim ana karaktere söylüyor zaten bir kahramancılık tuzağının içinde olduğunu(yani her şey baştan beri planlanmıştı eğer amaç öldürmek olsaydı direkt bunu yaparlardı zaten), 3.sezonu bekleyelim bakalım ^^

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Yunus Kocabay
1. Sezonu 3.ye bağlayan bi sezondu bence.

betaqm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Boran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence yapımcıların ''para için bu sezonu yaptık'' demelerine rağmen gayet hoş bir sezondu. Tabii ki bazı kısımlar saçma ve yetersizdi ama yine de ortalamanın altı sayılmazdı pek, izlerken çok eğlendim hele ki internette yapılan o komik editler :D Direkt öldürmeleri daha saçma olurdu bu arada ne de olsa oyunu kazanan sayılı insanlardan birisi + sezon son bölümünde 001 bizim ana karaktere söylüyor zaten bir kahramancılık tuzağının içinde olduğunu(yani her şey baştan beri planlanmıştı eğer amaç öldürmek olsaydı direkt bunu yaparlardı zaten), 3.sezonu bekleyelim bakalım ^^
Evet gerçekten bende heycanla bekliyorum. Bu sefer fazla beklemeyeceğiz gibi duruyor 2025 bitmeden yayınlayacaklarını söylediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1. Sezonu 3.ye bağlayan bi sezondu bence.
Sanırsam öyle olacak hocam. Umarım Netflix para için diziyi uzatmaya çalışmaz.

Top Bottom