ben almayı düşünmüyorum bir akadaşım düşünüyor ayrıca türk malı değil miydi srk ben mi yanlış biliyorumÇin malı almayı düşünüyorsun ne acı
racing istiyor knk bence de alınmazAlınmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Git 50.000de pcx al srk alma
Cbr 125 alın kral racing istiyorsasrk 125 R alınır mı arkadaşım almayı düşünüyor
Parası ona yetmiştirÇin malı almayı düşünüyorsun ne acı
Pulsar ns 125 alsan daha iyi olabilir
Bütçeye bağlı touring bilmiyorum pek ama ktm duke adventure modellerine bakabilirsin birde voge nin 500 cc modeli vardı touringHocam bildiğiniz iyi touring Motor var mı ?
Hem A2 için hem başlangıç motoru olacak.
Günde 200-300 km yapmak için kullanılsa konforsuz olur mu naked ?Bütçeye bağlı touring bilmiyorum pek ama ktm duke adventure modellerine bakabilirsin birde voge nin 500 cc modeli vardı touring
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Başlangıç için touring yerine naked öneririm ama, touring ağırdır grenajlıdır
Ben kullanıyorum bir konforsuzluk yaşamadım, kuryelik mi yapmayı düşünüyorsun hocam günde 200 300kmGünde 200-300 km yapmak için kullanılsa konforsuz olur mu naked ?
Motora alışıp direkt il il gezeceğim.Ben kullanıyorum bir konforsuzluk yaşamadım, kuryelik mi yapmayı düşünüyorsun hocam günde 200 300km
Rs200 var kafamda sıfır 194kBen kullanıyorum bir konforsuzluk yaşamadım, kuryelik mi yapmayı düşünüyorsun hocam günde 200 300km