Srk 125 R alınır mı ?

Motora alışıp direkt il il gezeceğim.
Yani hayatın boyunca gezmezsin sonuçta, 2 hafta 3 hafta gezersin. Racing gibi değil naked oturuş pozisyonu daha dik üzmez diye düşünüyorum. Bütçe varsa 450nk yoksa 250nk alabilirsin

Yani hayatın boyunca gezmezsin sonuçta, 2 hafta 3 hafta gezersin. Racing gibi değil naked oturuş pozisyonu daha dik üzmez diye düşünüyorum. Bütçe varsa 450nk yoksa 250nk alabilirsin
250nk çok sorunu var gibi 450nk için de acemi şekilde kullanma dediler

Rs200 var kafamda sıfır 194k
Racing o, oturuş pozisyonu olarak en rahatsız motorlardan. Naked al bence, bide rs200 gereksiz pahalı bence 250sr falan bin kat mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

250nk çok sorunu var gibi 450nk için de acemi şekilde kullanma dediler
Çok sorunu var diyen ömründe alıp kullanmış mı, 10k km oldu bende daha sensör değişmedi bakımdan bakıma gittim

Parası ona yetmiştir :D bunu diyenlerin genelde motoru bile olmuyor
evet öyle bütçe az kankam güzel bir şey alsın istiyorum srk 125 r ı beğenmiş ama işte pek farkındalık veya bilgi yok motorlar hakkında aldırmayacağım bence sorun yaşayacak parça sıkıntısı var motorda kaliteli de değil 2. elden rs 200 e ikna etsem daha iyi gibi

Racing o, oturuş pozisyonu olarak en rahatsız motorlardan. Naked al bence, bide rs200 gereksiz pahalı bence 250sr falan bin kat mantıklı

Çok sorunu var diyen ömründe alıp kullanmış mı, 10k km oldu bende daha sensör değişmedi bakımdan bakıma gittim
250 sr da çok fazla şikayet var knk genel olarak cf moto da şikayet var ben rs 200 aldım pahalı değil 2. elden alırsan gayet iyi fiyatı

evet öyle bütçe az kankam güzel bir şey alsın istiyorum srk 125 r ı beğenmiş ama işte pek farkındalık veya bilgi yok motorlar hakkında aldırmayacağım bence sorun yaşayacak parça sıkıntısı var motorda kaliteli de değil 2. elden rs 200 e ikna etsem daha iyi gibi
A2 varsa zaten almasın, 250sr falan bakın ikinci el servis ağı düzgün

250 sr da çok fazla şikayet var knk genel olarak cf moto da şikayet var ben rs 200 aldım pahalı değil 2. elden alırsan gayet iyi fiyatı
Valla bende 250nk kullanıyorum iki arkadaşımda sr var daha hiç arıza çıkmadı

umarım çıkmaz dostum benim de hoşuma gitmişti o motorlar ama kullanıcı yorumları yüzünden vaz geçtim

arkadaşlar srk 125 r neden alınmaz peki diğer forumlarda da konuşan pek görmedim sıkıntısı ne bu motorun parça sıkınıtısı varmış galiba

250nk Sıfır 130-140k pahalı mı ?
Sıfır alacak param var. Motordan anlayan yakınım da yok. O yüzden sıfır olsun istiyorum.

Parası ona yetmiştir :D bunu diyenlerin genelde motoru bile olmuyor
bahsi geçen srk haddinden gereksiz fiyata sahip pahalı bi motor. onun yerine 2023-24 10bin km altı pcx alabilir

Hocam bildiğiniz iyi touring Motor var mı ?
Hem A2 için hem başlangıç motoru olacak.
Bütçe 200-300k
duke 250 rally versiyonu yanlış degil isem ama oldugun şehirde ktm bayisi varsa al
edit adventure olarak geçiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,194,448
Üyeler
189,615
Son üye
cypresta
Geri