Neler Yeni

ss arctis 9 tavsiye

L.lawliet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
JJokeRR
genelde herkes rahatlığı terletmemesi bluetooth özelliği gibi bir çok şey saymış ama o kulaklıklan ses kasılmaz çok daha iyileri var diyenlerde oldukça fazla öncelikle belirtiyim dışarıda telefonlan beraberd kullanıcam o yüzden bir kere mikrofonu saklaması benim için artı bir özellik sırıtmıyor rahatlığıda ve terletmemeside önemli dışarda dolanırken yada pc başında terleme yapsın istemiyorum ve genel olarak oynadığım oyun lol ve tek kişilik hikaye odaklı oyunlar olduğu için profesyönel şekilde ses kasma ihtiyacımda yok fakat bir şey sorucam bu kulaklık ile ses kasılmıyorsa yada pro modeli ile ses kasılmıyorsa neden çoğu yayıncı yada e-sporcu bu kulaklığı kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

genelde herkes rahatlığı terletmemesi bluetooth özelliği gibi bir çok şey saymış ama o kulaklıklan ses kasılmaz çok daha iyileri var diyenlerde oldukça fazla öncelikle belirtiyim dışarıda telefonlan beraberd kullanıcam o yüzden bir kere mikrofonu saklaması benim için artı bir özellik sırıtmıyor rahatlığıda ve terletmemeside önemli dışarda dolanırken yada PC başında terleme yapsın istemiyorum ve genel olarak oynadığım oyun lol ve tek kişilik hikaye odaklı oyunlar olduğu için profesyönel şekilde ses kasma ihtiyacımda yok fakat bir şey sorucam bu kulaklık ile ses kasılmıyorsa yada pro modeli ile ses kasılmıyorsa neden çoğu yayıncı yada e-sporcu bu kulaklığı kullanıyor
ayrıca 1 soru daha geçen hafta 400 tl zamlandı ve 2400tl oldu fiyatı sizce değermi

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,555
İsim
Dontaçhi kâfi.
genel olarak oynadığım oyun lol ve tek kişilik hikaye odaklı oyunlar
Aslında cevabı kendin vermişsin. Rekabetçi oyunlar oynamıyorsan ve rahatlık istiyorsan Arctis serisi tercih edilebilir.

kulaklık ile ses kasılmıyorsa yada pro modeli ile ses kasılmıyorsa neden çoğu yayıncı yada e-sporcu bu kulaklığı kullanıyor
Aslında bu yanlış bir cümle. Ses illa ki kasılıyor fakat rakipleri çok daha iyi ses kasma konusunda. Yayıncılar yayında neden Arctis kullanıyor? ben kendimce cevaplıyım ;
Uzun süreli yayın yaptıkları için rahatlık arıyorlar.
Arctis serisi oldukça şık bir kulaklık kafada oldukça güzel duruyor.
Wireless/BT gibi özellikler çoğu yayıncının aradığı özellikler kablo istemiyorlar özgürlük arıyorlar ve baktığın zaman Arctis serisi hem WR/BT Hemde bir o kadar ergonomik ve rahat.
Bazı yayıncıların sponsoru SteelSeries. Bu yüzden de yayınlarda Arctis serisi tercih edebiliyorlar.

L.lawliet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
JJokeRR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında cevabı kendin vermişsin. Rekabetçi oyunlar oynamıyorsan ve rahatlık istiyorsan Arctis serisi tercih edilebilir.

Aslında bu yanlış bir cümle. Ses illa ki kasılıyor fakat rakipleri çok daha iyi ses kasma konusunda. Yayıncılar yayında neden Arctis kullanıyor? ben kendimce cevaplıyım ;
Uzun süreli yayın yaptıkları için rahatlık arıyorlar.
Arctis serisi oldukça şık bir kulaklık kafada oldukça güzel duruyor.
Wireless/BT gibi özellikler çoğu yayıncının aradığı özellikler kablo istemiyorlar özgürlük arıyorlar ve baktığın zaman Arctis serisi hem WR/BT Hemde bir o kadar ergonomik ve rahat.
Bazı yayıncıların sponsoru SteelSeries. Bu yüzden de yayınlarda Arctis serisi tercih edebiliyorlar.
peki 2400tl vermeye değicek bir kulaklıkmı alırsam çok işime yarıycağını düşünüyorum

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,555
İsim
Dontaçhi kâfi.
peki 2400tl vermeye değicek bir kulaklıkmı alırsam çok işime yarıycağını düşünüyorum
Yani 2400 TL günümüz şartlarında oldukça büyük bir para.
Yılbaşı indirimlerini beklemeni önerebilirim.
Kulaklık özellik olarak kesinlikle çok iyi özelliklere sahip. Bunu alabilecek bütçen varsa tercih edilebilir tabikide. İstediğin bütün özellikleri karşılıyor.
@Tost Kayaoğlu'na da bir soralım bu fiyata Arctis9 alınır mı?

Top Bottom