L.lawliet
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 133
- İsim
- JJokeRR
genelde herkes rahatlığı terletmemesi bluetooth özelliği gibi bir çok şey saymış ama o kulaklıklan ses kasılmaz çok daha iyileri var diyenlerde oldukça fazla öncelikle belirtiyim dışarıda telefonlan beraberd kullanıcam o yüzden bir kere mikrofonu saklaması benim için artı bir özellik sırıtmıyor rahatlığıda ve terletmemeside önemli dışarda dolanırken yada pc başında terleme yapsın istemiyorum ve genel olarak oynadığım oyun lol ve tek kişilik hikaye odaklı oyunlar olduğu için profesyönel şekilde ses kasma ihtiyacımda yok fakat bir şey sorucam bu kulaklık ile ses kasılmıyorsa yada pro modeli ile ses kasılmıyorsa neden çoğu yayıncı yada e-sporcu bu kulaklığı kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca 1 soru daha geçen hafta 400 tl zamlandı ve 2400tl oldu fiyatı sizce değermigenelde herkes rahatlığı terletmemesi bluetooth özelliği gibi bir çok şey saymış ama o kulaklıklan ses kasılmaz çok daha iyileri var diyenlerde oldukça fazla öncelikle belirtiyim dışarıda telefonlan beraberd kullanıcam o yüzden bir kere mikrofonu saklaması benim için artı bir özellik sırıtmıyor rahatlığıda ve terletmemeside önemli dışarda dolanırken yada PC başında terleme yapsın istemiyorum ve genel olarak oynadığım oyun lol ve tek kişilik hikaye odaklı oyunlar olduğu için profesyönel şekilde ses kasma ihtiyacımda yok fakat bir şey sorucam bu kulaklık ile ses kasılmıyorsa yada pro modeli ile ses kasılmıyorsa neden çoğu yayıncı yada e-sporcu bu kulaklığı kullanıyor