Neler Yeni

SsangYong Sizlere Ömür {İflas}

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bir çoğumuzun bilmediği ülkemizde de fazla tutulmayan bir markadir kendileri malesef iflas masasına oturmuşlar çok sağlam arabalari vardi hak ettiği değeri görmediğini düşünüyorum zaten son birkaç senedir zarar görüyordu Güney koreli üretici, yapılan habere göre SsangYong borçlu olduğu yerlere ödeme yapamadi için Seul mahkemesine iflas başvurusunda bulunmuş. Bankalara kredi borcu 54 Milyon dolar şirketin toplam zarari ise şuanda 149 milyon dolarmiş.

Not: SsangYong’un hisselerinin yaklaşık yüzde 75’i 2011 yılında Hindistan holdingi Mahindra Grubu tarafından satın alındı fakat bu Kore markasını ayağa kaldırmayı başaramadı. Ssangyong ın borçlarini yapılandırma için 3 ay süresi var.

Güncelleme: Marka bu açıklamari reddetti ve bunun marka itibarını zedeleyen açıklamalar olduğunu söyledi iflas koruma istemiş.

Son düzenleme:

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Bir çoğumuzun bilmediği ülkemizde de fazla tutulmayan bir markadir kendileri malesef iflas masasına oturmuşlar çok sağlam arabalari vardi hak ettiği değeri görmediğini düşünüyorum zaten son birkaç senedir zarar görüyordu Güney koreli üretici, yapılan habere göre SsangYong borçlu olduğu yerlere ödeme yapamadi için Seul mahkemesine iflas başvurusunda bulunmuş. Bankalara kredi borcu 54 Milyon dolar şirketin toplam zarari ise şuanda 149 milyon dolarmiş.

Not: SsangYong’un hisselerinin yaklaşık yüzde 75’i 2011 yılında Hindistan holdingi Mahindra Grubu tarafından satın alındı fakat bu Kore markasını ayağa kaldırmayı başaramadı. Ssangyong ın borçlarini yapılandırma için 3 ay süresi var.
jipleri felan vardı bu markanın severdim, ama pek de üzülmedim çok bilmediğim için markayı. tutmadı zaten dediğin gibi Türkiye'de de.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Berkecan Ergin
Parçası pahalı tipsiz arabalara sahip sağlam sayılan araç 😊

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Çok kötü tasarıma sahip bir araçtı diğer suv modelleri ve arazi araçları varken tutmaması normal.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parçası pahalı tipsiz arabalara sahip sağlam sayılan araç 😊
images (1).jpeg
indir (1).jpeg

Tipsiz demeyelim şimdi çok daha tipsizleri piyasada dolaşiyor.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Adamlar 20 TL olmuş ASDASD

Ekler

• Ekran Görüntüsü (88).png
    Ekran Görüntüsü (88).png
    393.4 KB · Hit: 59
  • Ekran Görüntüsü (89).png
    Ekran Görüntüsü (89).png
    212.5 KB · Hit: 61

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aga bee çok üzüldüm napim

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ben japon arabalarında sadece Mazda veya nissan gtr modellerini seviyorum diğer modelleri çok kötü geliyor bana tasarım olarak.
Daha alınabilir arabalara bakmayi daha çok seviyorum Nissan Gtr güzel araba ama bu şartlarda binmemizde zor olan bir araba o yüzden Toyota Corolla iyidir 🙂

Top Bottom