Neler Yeni

Ssd 0x00000133 kodu hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Emir Ergör
Herkese merhaba,

Bir hafta önce SSD alıp dün taktım ve sağlığını kontrol ettim, her şey %100 görünüyordu. Yüklemeleri yaptım, oldukça fazla şey yükledim ve indirdiklerimi oynadım ardından tekrar Steam'de bir oyun indirmeye bıraktım. Bir anda mavi ekran aldım ve 0x00000133 hata kodu aldı. Bilgisayar tekrar açıldığında SSD görünmüyordu. Laptopu açıp kapatarak SSD'yi tak çıkar yaptım ve sorun düzeldi. Ancak aynı gün yine indirme yaparken, Steam disk yazma hatası verdi. Bilgisayarımı yeniden başlattığımda SSD tekrar görünmedi. Tekrar açıp SSD'yi takıp çıkararak tekrar gördüm.SSD'nin sağlığı 100 olduğu için sorun SSD'den kaynaklanıyor gibi görünmüyor. Bunun sürücülerle mi alakalı olduğundan emin değilim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Abra A5 V16.6.3 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Ssd : Kingston NV2 NVMe PCIe 4.0 SSD 1000G M.2 2280 -SNV2S/1000G

As_tr_a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ömer Murat YILDIZ
İlgilendiği Kategoriler
Bİlgisayar parçaları,çevre donanımları ve teknolojiler
Herkese merhaba,

Bir hafta önce SSD alıp dün taktım ve sağlığını kontrol ettim, her şey %100 görünüyordu. Yüklemeleri yaptım, oldukça fazla şey yükledim ve ardından Steam'de indirmeye bıraktım. Bir anda mavi ekran aldım ve 0x00000133 hata kodu aldı. Bilgisayar tekrar açıldığında SSD görünmüyordu. Laptopu açıp kapatarak SSD'yi tak çıkar yaptım ve sorun düzeldi. Ancak aynı gün yine indirme yaparken, Steam disk yazma hatası verdi. Bilgisayarımı yeniden başlattığımda SSD tekrar görünmedi. Tekrar açıp SSD'yi takıp çıkararak tekrar gördüm.SSD'nin sağlığı 100 olduğu için sorun SSD'den kaynaklanıyor gibi görünmüyor. Bunun sürücülerle mi alakalı olduğundan emin değilim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Abra A5 V16.6.3 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Ssd : Kingston NV2 NVMe PCIe 4.0 SSD 1000G M.2 2280 -SNV2S/1000G
Bilgim yok sadece fikir yürütmek amaçlı soruyorum monsterın anakartı pcı express 4.0 desteklemediği için uyumsuzluk olabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Emir Ergör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgim yok sadece fikir yürütmek amaçlı soruyorum monsterın anakartı pcı express 4.0 desteklemediği için uyumsuzluk olabilir mi"
Almadan önce araştırmıştım evet desteklemiyor ama bunun zararı sadece okuma hızında ve yazma hızından yani perfomansından düşürüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,739
Üyeler
162,053
Son üye
u46X
Top Bottom