arkadaşlar merhaba az önce ssd taktım ve çevrimiçi yaptığımda 250mblık kısmı yeni disk oluştur yapabilirken mavi kısım ise hiçbir şekilde tuş çıkmıyor ve yapamıyorum Alıntıyı görüntüle
arkadaşın dediği gibiDiskpart ile diski sıfırlamayı deneyin.Rehber: Diskpart ile Disk Sıfırlama
Öncelikle bu işlemi diskteki bölümlendirmeleri kaldırmak ve sıfırlamak için yapabilirsiniz. Windows + R ile Çalıştır'ı açınız. CMD yazıp komut istemcisini açınız. "diskpart" yazıp ardından komut çalışınca "list disk" yazınız. Sonuç aşağıdaki gibi olacak. Diskiniz hangisi ise "select disk...www.google.com
Hocam biliyorsun bu işleri benim sorunu da senin sayende çözmüştüm.Diskpart ile diski sıfırlamayı deneyin.Rehber: Diskpart ile Disk Sıfırlama
Öncelikle bu işlemi diskteki bölümlendirmeleri kaldırmak ve sıfırlamak için yapabilirsiniz. Windows + R ile Çalıştır'ı açınız. CMD yazıp komut istemcisini açınız. "diskpart" yazıp ardından komut çalışınca "list disk" yazınız. Sonuç aşağıdaki gibi olacak. Diskiniz hangisi ise "select disk...www.google.com
Günaydın kardeşim arkadaş sağ olsun ya ama gpt mi mbr mi yapayım diski bilemedim M2.SSDHocam biliyorsun bu işleri benim sorunu da senin sayende çözmüştüm.
Günaydın bu arada
Güle güle kullan M.2 SSD'niGünaydın kardeşim arkadaş sağ olsun ya ama gpt mi mbr mi yapayım diski bilemedim M2.SSD
teşekkür ederim dostum ama henüz kullanamadım arkadaşın cevap vermesini bekliyorum yanlış bir şey yapmiyimGüle güle kullan M.2 SSD'ni
Gpt yapın.Günaydın kardeşim arkadaş sağ olsun ya ama gpt mi mbr mi yapayım diski bilemedim M2.SSD
çok teşekkür ederim sorunu çözdüm kullanmaya başlayacağımGpt yapın.