Öneri SSD alıcam internet üzerinden

sıkıntı cıkmaz ona göre paketlıyorlar

Sorun olmaz. Ben de aldım güzel bir şekilde paketliyorlar genelde.

teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HHD olsaydı çok fazla sallanırsa belki zarar görürdü ama SSD olduğu için dış kaplama kırılmadığı sürece sorun olmaz.
Birde şunu sormak istiyorum açıkçası ssd alıcam kullanıcam 1 sene seneye sınav senem oldugu ıcın kaldırıcam tamamen pc yi
Mesela benım o kasanın ıcındekı ssd de fotoğraf ve videolar var onlara ulaşmak istiyorum laptoba hangı kablo ile takıp da onları görebilicem

Son düzenleme:
teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde şunu sormak istiyorum açıkçası SSD alıcam kullanıcam 1 sene seneye sınav senem oldugu ıcın kaldırıcam tamamen PC yi
Mesela benım o kasanın ıcındekı SSD de fotoğraf ve videolar var onlara ulaşmak istiyorum laptoba hangı kablo ile takıp da onları görebilicem
Pc yi bırakıp laptopa geçecem diyorsun (: Ya harici HDD almalısın yada SSD yi laptopa içini açarak takmalısın.

Mekanik hard disk diye adlandırdığımız 3.5" boyutundaki HDD'ler içinde hareketli bir mekanizmaya sahip olduğu için, taşıma sırasında içindeki plakaya veya iğneye olsun zarar gelebilir (Özellikle çalışırken çok dikkatli olmak gerekiyor.) SSD ve M2 depolama birimi seçeneklerinde ise her şey çipli sistem. Flash bellekden çok bir farkı yok yani. Sonuç olarak gelen kargo üzerinde fiziksel bir hasar yoksa gözünüz kapalı alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,424
Üyeler
188,594
Son üye
aslany
Geri