Bütçe?arkadaşlar merhaba ssd almak ne gibi faydalar sağlar ve şimdi ssd alırsam ilerde topladığım sistemime bu ssdyi takabilirmiyim ve ssd önerileri istiyorum
Masaüstün hızlanır,bilgisayarın açılış hızını fazlasıyla etkiler,oyun açılış hızını etkiler,fps'ini yükseltmez,ileride topladığın sisteme takabilirsin,fakat farklı ssd türleri var,alacağın anakarta bağlı.arkadaşlar merhaba ssd almak ne gibi faydalar sağlar ve şimdi ssd alırsam ilerde topladığım sistemime bu ssdyi takabilirmiyim ve ssd önerileri istiyorum
M2 mi sata mı istiyor sun. Anakartın ne
mesela valorantta giriş ekranında donuyor (çok geç giriyor) bu sorun düzelirmiMasaüstün hızlanır,bilgisayarın açılış hızını fazlasıyla etkiler,oyun açılış hızını etkiler,fps'ini yükseltmez,ileride topladığın sisteme takabilirsin,fakat farklı ssd türleri var,alacağın anakarta bağlı.
m2 alcam anakartımı bilmiyorum laptop kullanıyorum ama forumdan bi arkla konustum anakartım m2 destekliyorM2 mi sata mı istiyor sun. Anakartın ne
Tabi topladığın sisteme de bağlı,valorant hakkında pek bir şey diyemem,daha çok cpu istediği için,ama ufakta olsa hissedersin farkı.mesela valorantta giriş ekranında donuyor (çok geç giriyor) bu sorun düzelirmi
arkımla nerdeyse aynı bir sistemim var hatta onunki biraz daha eski donanımlar içeriyor onda ssd var bende yok o daha hızlı giriyorTabi topladığın sisteme de bağlı,valorant hakkında pek bir şey diyemem,daha çok cpu istediği için,ama ufakta olsa hissedersin farkı.
James Donkey 240 gb m2 ssd almesela valorantta giriş ekranında donuyor (çok geç giriyor) bu sorun düzelirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
m2 alcam anakartımı bilmiyorum laptop kullanıyorum ama forumdan bi arkla konustum anakartım m2 destekliyor
şunu düşünüyorum https://www.itopya.com/patriot-256gb-p300-nvme-m2-ssd-1700mb-okuma-1100mb-yazma/James Donkey 240 gb m2 ssd al
Eşek James beyleri önermiyorumJames Donkey 240 gb m2 ssd al
Aklıma o geldi. 3 yıl birebir değişim garantili. O yüzdenEşek James beyleri önermiyorum