Neler Yeni

Ssd alınmalımı ssd önerileri

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
arkadaşlar merhaba ssd almak ne gibi faydalar sağlar ve şimdi ssd alırsam ilerde topladığım sistemime bu ssdyi takabilirmiyim ve ssd önerileri istiyorum

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
arkadaşlar merhaba ssd almak ne gibi faydalar sağlar ve şimdi ssd alırsam ilerde topladığım sistemime bu ssdyi takabilirmiyim ve ssd önerileri istiyorum
Bütçe?

muskA

80+ Silver
Masaüstün hızlanır,bilgisayarın açılış hızını fazlasıyla etkiler,oyun açılış hızını etkiler,fps'ini yükseltmez,ileride topladığın sisteme takabilirsin,fakat farklı ssd türleri var,alacağın anakarta bağlı.

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
HDD'de 1 dakikaya açılan bir şey SSD'de en fazla 15 saniyede açılır. Başka işlevleri de var ama en çok ilgi çekeni bu.

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masaüstün hızlanır,bilgisayarın açılış hızını fazlasıyla etkiler,oyun açılış hızını etkiler,fps'ini yükseltmez,ileride topladığın sisteme takabilirsin,fakat farklı ssd türleri var,alacağın anakarta bağlı.
mesela valorantta giriş ekranında donuyor (çok geç giriyor) bu sorun düzelirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

M2 mi sata mı istiyor sun. Anakartın ne
m2 alcam anakartımı bilmiyorum laptop kullanıyorum ama forumdan bi arkla konustum anakartım m2 destekliyor

muskA

80+ Silver
Tabi topladığın sisteme de bağlı,valorant hakkında pek bir şey diyemem,daha çok cpu istediği için,ama ufakta olsa hissedersin farkı.

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabi topladığın sisteme de bağlı,valorant hakkında pek bir şey diyemem,daha çok cpu istediği için,ama ufakta olsa hissedersin farkı.
arkımla nerdeyse aynı bir sistemim var hatta onunki biraz daha eski donanımlar içeriyor onda ssd var bende yok o daha hızlı giriyor

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
Mesaj otomatik birleştirildi:

m2 alcam anakartımı bilmiyorum laptop kullanıyorum ama forumdan bi arkla konustum anakartım m2 destekliyor
James Donkey 240 gb m2 ssd al

Avolay

80+ Gold

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
Top Bottom