Neler Yeni

SSD biçimlendiremiyorum

bgokbas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Barış
Herkese iyi forumlar arkadaşlar bir sorunum var. Disk 0 ve disk 1 ikisi de SSD disk 1 James Donkey 240GB SSD son 2 gündür disk hatası alıyordum bugün de öğlen bir de bire disk yavaşladı işlemler çok uzun süremeye başladı bende çıkardım onun yerine 120GB SSD taktım ve format atıp Windows'u 120GB SSD'ye yükledim. 2. olan yere de 240GB taktım diskpart olsun disk yönetimi olsun biçimlendirmeme rağmen disk içindeki şeyler silinmiyor. Diskparttan silmeyi denediğimde tekrar disk yönetimine geldiğimde böyle bir sayfa çıkıyor MRB ya da GPT seçmemi istiyor. 2'sini de denedim ama bir türlü diski sıfırlayamadım. Bazen bilgisayarım bölümünde yerel disk D olarak görünüyor oradan biçimlendirmeye çalışıyorum biçimlendirme tamamlandı diyor ancak içindeki önceki Windows'a ait hiçbir şey silinmiyor yardım eder misiniz?
1.PNG
3.PNG
3.PNG

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Herkese iyi forumlar arkadaşlar bir sorunum var. Disk 0 ve disk 1 ikisi de SSD disk 1 James Donkey 240GB SSD son 2 gündür disk hatası alıyordum bugün de öğlen bir de bire disk yavaşladı işlemler çok uzun süremeye başladı bende çıkardım onun yerine 120GB SSD taktım ve format atıp Windows'u 120GB SSD'ye yükledim. 2. olan yere de 240GB taktım diskpart olsun disk yönetimi olsun biçimlendirmeme rağmen disk içindeki şeyler silinmiyor. Diskparttan silmeyi denediğimde tekrar disk yönetimine geldiğimde böyle bir sayfa çıkıyor MRB ya da GPT seçmemi istiyor. 2'sini de denedim ama bir türlü diski sıfırlayamadım. Bazen bilgisayarım bölümünde yerel disk D olarak görünüyor oradan biçimlendirmeye çalışıyorum biçimlendirme tamamlandı diyor ancak içindeki önceki Windows'a ait hiçbir şey silinmiyor yardım eder misiniz?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Son attığın resim son hali mi?
Diski ilk önce GPT seçip biçimlendirin sonra bana tekrar resim atın.

bgokbas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son attığın resim son hali mi?
Diski ilk önce GPT seçip biçimlendirin sonra bana tekrar resim atın.
1.PNG
Diski diskparttan biçimlendirdim gpt seçtim böyle oldu buradan biçimlendirmeye çalışıyorum kabul etmiyor. Harf vermeye çalışıyorum kabul etmiyor. Bilgisayarımda şu an disk 1 görünmüyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Alıntıyı görüntüleDiski diskparttan biçimlendirdim gpt seçtim böyle oldu buradan biçimlendirmeye çalışıyorum kabul etmiyor. Harf vermeye çalışıyorum kabul etmiyor. Bilgisayarımda şu an disk 1 görünmüyor.
99 MB'lık kısmı biçimlendirebiliyor
musun?
O zaman low level format veya SSD secure erase ile format atın. Hd Tune'nin Pro sürümü ile yapabilirsiniz. Bu işlemden sonra verileri kurtarmak imkansızdır dikkatli olun.

bgokbas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
99 MB'lık kısmı biçimlendirebiliyor
musun?
O zaman low level format veya SSD secure erase ile format atın. Hd Tune'nin Pro sürümü ile yapabilirsiniz. Bu işlemden sonra verileri kurtarmak imkansızdır dikkatli olun.
içindeki hiçbir veri önemli değil teşekkür ederim deneyeceğim olmazsa sanırım garantiye göndereceğim

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hocam boot menüsünden jd240 seçtiğimde önceki win8.1 açılıyor diskparttan o kadar silmeme rağmen diskin içindekiler silinmemiş
Dediğim yöntemler işe yaramadı mı?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Maalesef hocam uyku moduna geçir diyor geçiriyorum power tuşuna basıyorum siyah ekranda kalıyor
Garantiye o zaman. 😁
Millet içindeki bilgileri kurtarmak için gönderir sen silmek için gönderiyorsun. 😂

Top Bottom