Çözüldü✓ SSD DARBOĞAZ yapabilir mi?

westr0n

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar öncelikle, günlük oynadığım oyunlarda (lol, gta 5, valorant, cs gibi) aksiyon olup olmaksızın anlık donmalar yaşıyorum oyun kendi kendine donup kalıyor mesela lolde tam skill atacakken oyun takılıyor bazı takılmalar kısa oluyor bazıları 5 saniye bile sürüyor takılmadan sonra oyun devam ediyor ve çok fazla kez yaşıyorum bu ardı ardına takılmaları ve görev yöneticisini açıp baktığımda bu takılma sırasında disk kullanımını %100 görüyorum diğer kullanımlar normal acaba bu takılmaya sebep olan nedir veya bir çözümü var mıdır?

işlemci : i5 14400
ekran kartı : gtx 1660 super
ram : 32 gb
ssd : 1 tb

Merhabalar öncelikle, günlük oynadığım oyunlarda (lol, gta 5, valorant, cs gibi) aksiyon olup olmaksızın anlık donmalar yaşıyorum oyun kendi kendine donup kalıyor mesela lolde tam skill atacakken oyun takılıyor bazı takılmalar kısa oluyor bazıları 5 saniye bile sürüyor takılmadan sonra oyun devam ediyor ve çok fazla kez yaşıyorum bu ardı ardına takılmaları ve görev yöneticisini açıp baktığımda bu takılma sırasında disk kullanımını %100 görüyorum diğer kullanımlar normal acaba bu takılmaya sebep olan nedir veya bir çözümü var mıdır?

işlemci : i5 14400
ekran kartı : gtx 1660 super
ram : 32 gb
ssd : 1 tb
Windows 10 100% kullanım yaşaman doğal hocam

Bir format atın 20dk ya çözülmez ise bakarız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Virüs de girmiş olabilir Windows defender kapat ayarlardan defender yiyor olabilir

Bir format atın 20dk ya çözülmez ise bakarız

Virüs de girmiş olabilir Windows defender kapat ayarlardan defender yiyor olabilir
reis bir de şeyi yazmayı unutmuşum benim ssd m2 değil normal ssd

ssd ile alakalı bi sorun olduğunu düşünüyorum belki de yanılıyorum bilmiyorum çünkü daha öncede format atmama rağmen güncel kalmama rağmen hala bu sorunu yaşıyorum

ssd ile alakalı bi sorun olduğunu düşünüyorum belki de yanılıyorum bilmiyorum çünkü daha öncede format atmama rağmen güncel kalmama rağmen hala bu sorunu yaşıyorum
Benim de 224gb SSD var ilk kez böyle sorun gördüm neredeyse 2 yıl olacak format atmadan PC kullandım

Tam modeli ne SSD nin? Bazı sorunlu modeller var onlardan biriyse olabilir ama normalde sorun çıkarmaz SSD ler.

O modeli ilk defa duydum, başka kullananlara sormak gerek. Bir de diskte en az 100-200GB boş alan olsun çok dolu olması da sorun çıkarır.
200 gb boş alan rahat var ve ben bu sorunu önceden de yaşıyordum i5 9400f den i5 14400 e geçiş yaptım ramları 2x16 yaptım değişmeyen üç parça vardı powersuppley ekran kartı ve ssd bu sorunu hala yaşıyorum

O modeli ilk defa duydum, başka kullananlara sormak gerek. Bir de diskte en az 100-200GB boş alan olsun çok dolu olması da sorun çıkarır.
En az 100 200 gb mı ? Arkadaşım kim verdiyse bu bilgiyi sana yanlış vermiş. Bikere dediğin konu 120 gblık ssd lerde hiç işe yaramaz öyle bir mevzu olsa adam onu zaten 120 gb diye satmaz 1 2 gb bırakmadığın sürece hiçbir şey olmaz ssd ye.

Neyse konu sahibi aygıt yöneticisinin vs ekran fotoğrafını atsana biz nerden bilelim belki bir şey kullanıyor milleti müneccim yerine koymuşsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,402
Üyeler
183,112
Son üye
Heroes & Villains
Geri