mertyılmaz
80+ Bronze
Dahası
Sana 2. şokunu uğratayım mı garantisine samsung bakmıyor.860 öyle 870de öyledir yüksek ihtimal.Bana yazma değerleri normal değil gibi geldi
Sana 2. şokunu uğratayım mı garantisine samsung bakmıyor.860 öyle 870de öyledir yüksek ihtimal.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Zamzung bruh...
Nedense bu sorunların olduğu konularda samsung önerenler gelmiyor konuya veya yazmıyorlar...
Okuması 90 nasıl normalNormal.
Sorununuzu hissediyorsanız fazlasıyla samsungu arayın büyük ihtimal aldığınız yerle iletişime geçmenizi ister sonra oraya gönderin güveniyorsanız tabii.
Cevap verme gider,boş yorum yapmaya gelen çok oluyor son zamanlarda.Okuması 90 nasıl normal
Kaç olmasını bekliyordun? 500 falan mı? QVO modeli bu dostum, alırken dikkat etmedin mi?Okuması 90, nasıl normal?
Okumayı nerede hissedebilirim yani ne yaparken fark edilir?Sorununuzu hissediyorsanız fazlasıyla samsungu arayın büyük ihtimal aldığınız yerle iletişime geçmenizi ister sonra oraya gönderin güveniyorsanız tabii.
Cevap verme gider,boş yorum yapmaya gelen çok oluyor son zamanlarda.
Vaat edilen 560/530Kaç olmasını bekliyordun? 500 falan mı? QVO modeli bu dostum, alırken dikkat etmedin mi?
SLC için öyle, QLC için 80 MB/s civarları.
Okuma değil yazma nasıl fark edersiniz tam yorum yapamam ama araştırırsanız bulursunuz.Dosya aktarma yaparken felan fark edilir belki.Okumayı nerede hissedebilirim yani ne yaparken fark edilir?
Vaat edilen 560/530
Kaynak var mıdıır ?SLC için öyle, QLC için 80 MB/s civarları.
Evet pardon yazmaymış okumada bir sıkıntı olmuyor windows 3-4 saniyede açılıyor aynı şekilde diğer uygulamalar daAlıntıyı görüntüle
Okuma değil yazma nasıl fark edersiniz tam yorum yapamam ama araştırırsanız bulursunuz.Dosya aktarma yaparken felan fark edilir belki.
Kaynak var mıdıır ?