Yardım SSD Değerlerim Normal Mi?

Pair

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
293
Selamlar, SSD Değerlerim normal midir? Kingston sv300s37a240g Ayrıca bir şey soracağım daha demin bir konu açtım fakat daha fazla cevap gelmedi. Amerikada 140 dolar türkiyede stokta yok yazıyor görsellerden bakınca 700-1000TL arası çıkıyor pek anlamadım. İkinci elde satsam ederi nedir?

ss1.jpg

ss3.jpg

ss4.jpg

düşük geldi bana sağlığı nasıl crytical disk infodan bakabilirsiniz sağlığa evet şimdi baktım yazma değeri yarı yarıya düşmüş

• Beğen
Reaksiyonlar: Pair
düşük geldi bana sağlığı nasıl crytical disk infodan bakabilirsiniz sağlığa
İkinci el satmaya çalışsam ederi nedir? Amerika fiyatı 140 dolar civarı türkiyede 700-1000 Arası fakat stokta yok görsellerden vs. bakabiliyorum.

Crystaldiskinfo %97 iyi olarak gösteriyor durumu.

İkinci el satmaya çalışsam ederi nedir? Amerika fiyatı 140 dolar civarı türkiyede 700-1000 Arası fakat stokta yok görsellerden vs. bakabiliyorum.
eski bir ssd olduğundan stokta yok o yüzden o kadar pahalı ederi 150tl felan çünkü hızı düşmüş baya

• Beğen
eski bir ssd olduğundan stokta yok o yüzden o kadar pahalı ederi 150tl felan çünkü hızı düşmüş baya
Anladım, 223GB'dan 200'ü dolu ondan dolayı düşük çıkma ihtimali vs. var mıdır?

Anladım, 223GB'dan 200'ü dolu ondan dolayı düşük çıkma ihtimali vs. var mıdır?
hee görmedim onu 23gb biraz az geldi bana en azından 5/1'i boş kalmalı

• Beğen
hee görmedim onu 23gb biraz az geldi bana en azından 5/1'i boş kalmalı
Şimdi 169GB dolu olarak bir test daha yaptım yani 30gb yer açtım yazma hızı sonucu yine 200 çıktı sanırım sorunlu değil mi :/

Şimdi 169GB dolu olarak bir test daha yaptım yani 30gb yer açtım yazma hızı sonucu yine 200 çıktı sanırım sorunlu değil mi :/
Evet sorunlu Kingstonun bazı modelleri sorunlu zaten sizinki de onlardan biri sanırsam

Geri