kyloitch
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,153
SSD marka ve modelim: CORSAIR MP600 PRO NH 1TB PCIe 4.0 (Gen 4) x4 NVMe M.2 SSD (7000MB Okuma / 5700MB Yazma)
yanlış yaptın demedimki sor gitsin bende boş sorular soruyom birçoğunun cevabını bilsemde amaç milletle konuşmakUygulamayı bilmiyorum üsttekiler normal görünüyor da aşağıdakiler ne manaya gelmiyor bilmediğimden garanti olsun diye sorayım dedim yanlış mı yaptım
Aşağıdakiler ne manaya geliyor peki nerden öğrenebilirimyanlış yaptın demedimki sor gitsin bende boş sorular soruyom birçoğunun cevabını bilsemde amaç milletle konuşmak
soruna gelirsek:normal değerler
Valla memnunum hiçbir sorunu gediği bir şeyi yokNormal gözüküyor, Nasıl sistemden memnun musun ?
inanki onu bende bilmiyom üstekine bak alttakini sittiretAşağıdakiler ne manaya geliyor peki nerden öğrenebilirim
Valla memnunum hiçbir sorunu gediği bir şeyi yokSadece işlemci sürekli 75-80 derecede seyrediyor stok soğutucu ile. Kule tipi şart.
Sorun olmaz 5600x işlemciyi 2 senedir 80-85+ derecelerde bağırta bağırta kullanıyorumAşağıdakiler ne manaya geliyor peki nerden öğrenebilirim
Valla memnunum hiçbir sorunu gediği bir şeyi yokSadece işlemci sürekli 75-80 derecede seyrediyor stok soğutucu ile. Kule tipi şart.