Neler Yeni

SSD den anlayanlar yardımınıza ihtiyacım var

dereli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Enes
Beyler ben pc yi 11 ay önce aldım sorunsuzdu bu ay başı ssdmin değerli çok düştü r6 oynuyordum belki bilirsiniz oyunu 10 dakikada anca bağlanıyodu sonra ssd değerlerim ilk resimdeki gibi inanılmaz bi derecede değerleri düştü sonra ben r6 oynamayı bıraktım ama silmemiştim bide ilk resimde 50 gb boş yer vardı 2.resimde 135 gb boş yer var ve değerleri hiç bir şey yapmama rağmen tekrardan eski haline geldi nasıl böyle oldu ve neden olabilir bu tarz düşüş ben tekrardan oyun oynasam yine bozulur mu ssd im yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• ssd1.jpg
    ssd1.jpg
    704.4 KB · Hit: 52
  • ssd2.jpg
    ssd2.jpg
    720.5 KB · Hit: 45

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Beyler ben PC yi 11 ay önce aldım sorunsuzdu bu ay başı ssdmin değerli çok düştü r6 oynuyordum belki bilirsiniz oyunu 10 dakikada anca bağlanıyodu sonra ssd değerlerim ilk resimdeki gibi inanılmaz bi derecede değerleri düştü sonra ben r6 oynamayı bıraktım ama silmemiştim bide ilk resimde 50 gb boş yer vardı 2.resimde 135 gb boş yer var ve değerleri hiç bir şey yapmama rağmen tekrardan eski haline geldi nasıl böyle oldu ve neden olabilir bu tarz düşüş ben tekrardan oyun oynasam yine bozulur mu ssd im yardımcı olursanız sevinirim
SSD marka model ne. Bazı kronik sorunlu SSD'lerde böyle olabiliyor. Örnek olarak James Donkey

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Adata su630 500gb
Kronik sorunlu SSD'Ler listesinde yer alıyor.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver

dereli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O SSD çok kötü. Değiştirmenizi öneririm. Patriot Burst alabilirsiniz.
Kronik sorunlu SSD'Ler listesinde yer alıyor.
peki ben tekrardan r6 oynarsam yine düşer mi değerleri

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
R6 oyununda düşer mi düşmez mi bilmiyorum. Ancak kullandıkça düşmeye devam edecek. Yeni SSD alırsanız sizin için çok daha iyi olur. Tavsiye isterseniz @keremcnsz24 e sorabilirsiniz.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
İlk başta 50gb sonra 135gb boş yer vardı diyorsunuz. Büyük ihtimalle doluluktan dolayıydı o düşüş. Ancak bu tabiikide bir tahmin.

Top Bottom