Neler Yeni

Yardım SSD depolama sorunu!

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
SSD kendi kendine bazen bir şeyler dolduruyor. Yeni ssd sorunu yok. İndirdiğim virüs vs de yok. İndirdiğim tek şeyler Steam oyunları valo lol gibi şeyler bunlarda virüs olmayacağına göre sorun nedir?

Sagittarius

80+ Silver
SSD kendi kendine bazen bir şeyler dolduruyor. Yeni ssd sorunu yok. İndirdiğim virüs vs de yok. İndirdiğim tek şeyler Steam oyunları valo lol gibi şeyler bunlarda virüs olmayacağına göre sorun nedir?
Onda solucan virüsü olabilir hangi program ile yaptın bilmiyorum ama Windows defenderde derin tarama yap çok uzun sürecek ama herşeyi kontrol edecek

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
steam epic games , windows arka planda kendini / windowsu / Otomatik güncelleme açık oyun varsa onları güncelliyor olabilir

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
steam epic games , windows arka planda kendini / windowsu / Otomatik güncelleme açık oyun varsa onları güncelliyor olabilir
Hayır, kapalı şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onda solucan virüsü olabilir hangi program ile yaptın bilmiyorum ama Windows defenderde derin tarama yap çok uzun sürecek ama herşeyi kontrol edecek
Hocam solucan falan yani, indirmedim web den saçma bir şey. Bulaşmasının mümkünatı yok.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Hayır, kapalı şuan.

Hocam solucan falan yani, indirmedim web den saçma bir şey. Bulaşmasının mümkünatı yok.
Demek ki ssd kendi kendine alan işgal ediyor ! saçmalamayın virüs yoksa bu dediklerimden biri kaplıyordur alan

Sagittarius

80+ Silver
Hayır, kapalı şuan.

Linke tıklamak ve virüslü biir fotoğraf açmak virüslü bir link e tıklamak öyle virüsler varki gizlice yüklenir oyuzden dedim derin temizlik yap diye ama şu varki günde kaç MB yada GB doluyor belki çok oynadığın bı oyunun Lvl dosyaliridir mesala bı oyun var oynarsın kaydet çık yaparsın save dosyasında tüm ayrıntılar yazar mesala MC de 0.4.0 kordonatindan 111.67.990 gibi bir kordinattasin orası ile orası arasındaki ayrıntıların hepsi save dosyasına kaydedilir

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Demek ki ssd kendi kendine alan işgal ediyor ! saçmalamayın virüs yoksa bu dediklerimden biri kaplıyordur alan
1629067859421.png

Linke tıklamak ve virüslü biir fotoğraf açmak virüslü bir link e tıklamak öyle virüsler varki gizlice yüklenir oyuzden dedim derin temizlik yap diye ama şu varki günde kaç MB yada GB doluyor belki çok oynadığın bı oyunun Lvl dosyaliridir mesala bı oyun var oynarsın kaydet çık yaparsın save dosyasında tüm ayrıntılar yazar mesala MC de 0.4.0 kordonatindan 111.67.990 gibi bir kordinattasin orası ile orası arasındaki ayrıntıların hepsi save dosyasına kaydedilir
Olabilir hocam GTA 5 oynuyorum bazen online olarak, ama oynamayıncada olabiliyor arada.

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Malwarebytes indirip tarama yap

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Onu indirip yapmıştım hocam hiç bir sorun bulmadı. Sildim tekrardan.
Öyleyse bilgisayarında bir virüs yok?

Bir de kaspersky'ı dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,699
Üyeler