Mearty 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 90 Reaksiyon skoru 27 27 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Bir sorum daha olacak. Klonlama bittikten sonra dizüstü bilgisayarımı söküp HDD ve SSD'nin yerini değiştirmem yeterli olcak mı?
Bir sorum daha olacak. Klonlama bittikten sonra dizüstü bilgisayarımı söküp HDD ve SSD'nin yerini değiştirmem yeterli olcak mı?
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,710 En İyi Cevap 45 Reaksiyon skoru 20,609 27 Mayıs 2020 #15 Nova's Gamer yazmış: Bir sorum daha olacak. Klonlama bittikten sonra dizüstü bilgisayarımı söküp HDD ve SSD'nin yerini değiştirmem yeterli olcak mı? Devamı için tıklayın... Boot menüsünden ayarlaman lazım. O yukarıda ki video da anlatıyor.
Nova's Gamer yazmış: Bir sorum daha olacak. Klonlama bittikten sonra dizüstü bilgisayarımı söküp HDD ve SSD'nin yerini değiştirmem yeterli olcak mı? Devamı için tıklayın... Boot menüsünden ayarlaman lazım. O yukarıda ki video da anlatıyor.
Mearty 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 90 Reaksiyon skoru 27 27 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Her şeyi tamamladım. Sistem sorunsuz çalışıyor. SSD okuma/yazma testi de yaptım. Sıkıntı yok. Ölçümlerime göre 2dk 5 sn ye de açılan dizüstü bilgisayarım 20 sn ye de açıldı.
Her şeyi tamamladım. Sistem sorunsuz çalışıyor. SSD okuma/yazma testi de yaptım. Sıkıntı yok. Ölçümlerime göre 2dk 5 sn ye de açılan dizüstü bilgisayarım 20 sn ye de açıldı.