Ssd disk yazma hatası

RhytiaN

80+
Reaksiyon skoru
0
Asus Prime B450M-A II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart kullanıyorum, msi spatium m470 pro aldım kurulumunu yaptım fakat steamde bir oyun yüklüyorum açılmadan kapanıyor daha sonra başka oyun yüklerken disk yazma hatası alıyorum bilgisayarı 1 kere kapayıp açınca ssd gözükmüyor sonra bir daha kapatıp açıyorum gözüküyor ne yapacağımı bilemedim bilen var mı lütfen bilgisi olan yazsın

Kurulumu sıfırlayıp mı yaptın? Nasıl bir kurulum yaptın?

mevcut anakartıma aldım direkt taktım disk bölümüne girince gpt olarak oluştur diyordu yanlış hatırlamıyorsam o şekilde oluşturdum daha sonra basit birim olarak oluşturdum

Aldığı hatanın ekran görüntüsü atabilir misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mevcut anakartıma aldım direkt taktım disk bölümüne girince gpt olarak oluştur diyordu yanlış hatırlamıyorsam o şekilde oluşturdum daha sonra basit birim olarak oluşturdum
Zaten kullandığın bir sistem vardı ek olarak aldın. Biçimlendirdin. Yeni birim ekledin ve kurulum yapamıyırsun doğru mu?

Oyun kuramıyorsun yani?

şimdi direkt olarak örneği vereyim sana ben pummel party i yükledim oyuna tıkladım ana menü ve karakter tasarlama bölümü açılıyor daha sonrasında oyuna girmeye çalışında yükleme yapılmıyor ondan sorna başka oyun yüklemeye çalışınca da böyle hata veriyor

Aldığı hatanın ekran görüntüsü atabilir misin?

Zaten kullandığın bir sistem vardı ek olarak aldın. Biçimlendirdin. Yeni birim ekledin ve kurulum yapamıyırsun doğru mu?

Oyun kuramıyorsun yani?
evet örneğin steam sata da yüklüydü kasten gittim bütün her şeyi sildim steam ile alakalı sonra m2 ssd ye tekrardan yükledim steami pummeli yüklüyorum açılıyor karakter tasarlıyorum oyuna girerken yükleme ekranında kalıyor yüklenmiyor oyunu kapatıp yeni oyun yüklemeye çalışınca da disk yazma hatası alıyorum ayriyetten görev çubuğunda steam bu şekilde gözüküyor logosu yok

Ekler

• image.webp
    image.webp
    12.5 KB · Hit: 6
  • a.webp
    a.webp
    770 bayt · Hit: 7
SSD ısınıp bayılıyor hocam büyük ihtimalle. Bir sıcaklıkları kontrol et, buraya yaz ona göre devam edelim. Eğer sıcaklık normalse SSD arızalı olabilir.

SSD ısınıp bayılıyor hocam büyük ihtimalle. Bir sıcaklıkları kontrol et, buraya yaz ona göre devam edelim. Eğer sıcaklık normalse SSD arızalı olabilir.
nerden bakıcam sıcaklığına açıkçası ısınacağını sanmıyorum 5 dakika içinde ne kadar ısınabilir ki ama yinede kontrol ederim

nerden bakıcam sıcaklığına açıkçası ısınacağını sanmıyorum 5 dakika içinde ne kadar ısınabilir ki ama yinede kontrol ederim
Gen4 SSD'ler şakaya gelmez hoca. yük bindiği saniye bir anda 30 dereceden 85 dereceye fırlayabiliyor. Spor araba gibi düşün gaza bastığın an motor alev alır soğutma yoksa.
CrystalDiskInfo yaz Standart sürümü indir, anime karakterli olanı değil :D.
Program açılınca üstteki sekmelerden senin MSI SSD'yi seç.
Orada kocaman Sıcaklık yazar. Test edi değerleri gönder bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri