Bozulmaz incehesap üzerinden aldıysanız zaten 3 yıl birebir değişim garantisi vardı.Arkadaşlar 1-2 yıl önce Donanım Arşivinin youtube kanalında "James Donkey Ssd" görmüş ve fiyatının çok uygun olduğunu düşünerek almıştım ki gerçekten öyle. Ancak aldığımdan beri ssd yi kurmadım öylece duruyor. Ssd dura dura bozulur mu ?
Son kullanma tarihini geçerse bozulur paket üzerindeki son kullanma tarihine bakın (!). Hayır dostum bozulmaz yiyecek değilki bu ama ilk aldığında bozuk mu değil mi diye kontrol etmen gerekti neyse.Arkadaşlar 1-2 yıl önce Donanım Arşivinin youtube kanalında "James Donkey Ssd" görmüş ve fiyatının çok uygun olduğunu düşünerek almıştım ki gerçekten öyle. Ancak aldığımdan beri ssd yi kurmadım öylece duruyor. Ssd dura dura bozulur mu ?
Yemek mi bu reis, bozulur mu hiçArkadaşlar 1-2 yıl önce Donanım Arşivinin youtube kanalında "James Donkey Ssd" görmüş ve fiyatının çok uygun olduğunu düşünerek almıştım ki gerçekten öyle. Ancak aldığımdan beri ssd yi kurmadım öylece duruyor. Ssd dura dura bozulur mu ?