Neler Yeni

SSD - HDD hakkında soru

venturziled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
efe
240 gb patriot burst ssdim var . SSD dolu olduğu için HDD alıcam . Şimdi SSD sadece csgo yüklü . Gta 5 yüklicem yer yok . Gta 5 i hdd yüklesem iş görürmü . Benim için öyle 10-20 saniye önemli değil

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

NwoRth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emir Telli
GTA 5 için sorun olacağını sanmıyorum. Genelde yeni çıkan oyunlar SSD istiyor.

donsuz kral

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
İş görür kendim HDD'de oynamıştım. Sağlam bir HDD ise yükleme ekranı dışında bir şey kaybetmezsin, ama ilk yükleme ekranı uzun sürüyor onu belirteyim

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Yani bir gta 5 - sea of thieves - Bf 1 yüklicem sıkıntı olurmu
GTA ve SOT sıkıntı çıkarmaz gibi ama BF1'i bilemiyorum. Geçenlerde HDD'ye Valhalla kurmuştum, 60-70fps alıyorum ama drop yemekten oynanmıyordu. Yeni çıkan oyunlarda sıkıntı çıkartır ama GTA, SOT gibi oyunlarda kullanılabilir.

venturziled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GTA ve SOT sıkıntı çıkarmaz gibi ama BF1'i bilemiyorum. Geçenlerde HDD'ye Valhalla kurmuştum, 60-70fps alıyorum ama drop yemekten oynanmıyordu. Yeni çıkan oyunlarda sıkıntı çıkartır ama GTA, SOT gibi oyunlarda kullanılabilir.
BF 1 en fazla ne sorunu çıkarır ? Donma falanmı olur

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
BF 1 en fazla ne sorunu çıkarır ? Donma falanmı olur
BF1 çok yeni bir oyun değil, donmadan çok ani droplar olur. Hiç denemediğim için net bir şey söylemem yanlış olur, YouTube'dan testlere bakarsan daha net bir sonuca ulaşırsın.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
BF1'i ilk önce HDD'ye yüklemiştim. Şu an SSD'de Tek eksi yönü yükleme süresi. Birkaç dakika bekleyeceğine birkaç saniyede giriyor. Çoğu oyun da harddiskte zaten. Performans tarafında hiçbir farkı yok, sadece yükleme süreleri değişiyor.

venturziled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
efe
BF1'i ilk önce HDD'ye yüklemiştim. Şu an SSD'de Tek eksi yönü yükleme süresi. Birkaç dakika bekleyeceğine birkaç saniyede giriyor. Çoğu oyun da harddiskte zaten. Performans tarafında hiçbir farkı yok, sadece yükleme süreleri değişiyor.
Benim için yükleme süresi önemli değil . Drop girmesin yeter

Top Bottom