HİT_GOOSE
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,099
- İsim
- GRKM
- İlgilendiği Kategoriler
- Oyunlar, Konu dışı,Futbol
M2 SSD
M2 SSD ler gruplara ayrılır. SATA M2 SSD, NVME M2 SSD. okuma yazma hızları yüksektir. render dahil herşeyi kurabilirsiniz ancak biraz pahalı oldukları için depolamayı boşa harcamanızı önermiyorum. oynadığınız rekabetçi oyunlar varsa tam size göre
ÖNERİLEN İŞLETİM SİSTEMİ
WİNDOWS 10
KURABİLECEĞİNİZ OYUNLAR
CS:GO,VALORANT,PUBG,GTA 5 DAHİL TÜM OYUNLAR
ÖRNEK ALINAN MODEL
SSD
SSDler hızlıdır. fiyatları m2 ssdlere göre uygundur. Eski bir sisteme sahipseniz 120 veya 240 gblık bir SSD tam sana göre . oyun bakımından da sizi hiçbir şekilde üzmeyecektir.
ÖNERİLEN İŞLETİM SİSTEMİ
WİNDOWS 10
KURABİLEĞİNİZ OYUNLAR
HİTMAN 3, WİTCHER 3, GTA 5 DAHİL TÜM OYUNLAR
ÖRNEK ALINAN MODEL
HDD
HDD eski bir teknolojidir. Hızları SSD lere göre çok yavaştır. ancak nostaji sayılabilecek oyunları kurmak için iyidir. özel fotoğraflarınız, videolarınızı kaydedebilirsiniz.
ÖNERİLEN İŞLETİM SİSTEMİ
WİNDOWS 7
KURABİLECEĞİNİZ OYUNLAR
GTA 3,MAX PAYNE 1 VE 2, NEED FOR SPEED UNDERGRAUND 2 VE DAHA FAZLASI
ÖRNEK ALINAN MODEL
BİLGİLENDİRME
1.Yeni olarak sıfır HDD almanızı önermem. 2025 yılından sonra yeni çıkan kasalarda HDD yuvaları olacağını düşünmüyorum. alacak iseniz SSD alabilirsiniz.
2.HDD lere tüm oyunlar yüklenebilir ancak çok geç açılacaktır.
3. 240 GB SSD ve 1 TB HDD ikilisi şuanda çok iyi.
4. 120 GB SSD önermem. Ancak sistemi eski olan veya elinde hazır olarak HDD bulunan kişiler alabilir. 240 GB SSD lere fiyatları çok yakın. bütçe sıkıntılı değilse 240 GB SSD alın.
M2 SSD ler gruplara ayrılır. SATA M2 SSD, NVME M2 SSD. okuma yazma hızları yüksektir. render dahil herşeyi kurabilirsiniz ancak biraz pahalı oldukları için depolamayı boşa harcamanızı önermiyorum. oynadığınız rekabetçi oyunlar varsa tam size göre
ÖNERİLEN İŞLETİM SİSTEMİ
WİNDOWS 10
KURABİLECEĞİNİZ OYUNLAR
CS:GO,VALORANT,PUBG,GTA 5 DAHİL TÜM OYUNLAR
ÖRNEK ALINAN MODEL
Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S250BW 250 GB NVMe M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S250BW 250 GB NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
SSD
SSDler hızlıdır. fiyatları m2 ssdlere göre uygundur. Eski bir sisteme sahipseniz 120 veya 240 gblık bir SSD tam sana göre . oyun bakımından da sizi hiçbir şekilde üzmeyecektir.
ÖNERİLEN İŞLETİM SİSTEMİ
WİNDOWS 10
KURABİLEĞİNİZ OYUNLAR
HİTMAN 3, WİTCHER 3, GTA 5 DAHİL TÜM OYUNLAR
ÖRNEK ALINAN MODEL
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
HDD
HDD eski bir teknolojidir. Hızları SSD lere göre çok yavaştır. ancak nostaji sayılabilecek oyunları kurmak için iyidir. özel fotoğraflarınız, videolarınızı kaydedebilirsiniz.
ÖNERİLEN İŞLETİM SİSTEMİ
WİNDOWS 7
KURABİLECEĞİNİZ OYUNLAR
GTA 3,MAX PAYNE 1 VE 2, NEED FOR SPEED UNDERGRAUND 2 VE DAHA FAZLASI
ÖRNEK ALINAN MODEL
Seagate Barracuda ST2000DM008 3.5" 2 TB 7200 RPM 256 MB SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri
Seagate Barracuda ST2000DM008 3.5
www.n11.com
BİLGİLENDİRME
1.Yeni olarak sıfır HDD almanızı önermem. 2025 yılından sonra yeni çıkan kasalarda HDD yuvaları olacağını düşünmüyorum. alacak iseniz SSD alabilirsiniz.
2.HDD lere tüm oyunlar yüklenebilir ancak çok geç açılacaktır.
3. 240 GB SSD ve 1 TB HDD ikilisi şuanda çok iyi.
4. 120 GB SSD önermem. Ancak sistemi eski olan veya elinde hazır olarak HDD bulunan kişiler alabilir. 240 GB SSD lere fiyatları çok yakın. bütçe sıkıntılı değilse 240 GB SSD alın.
Son düzenleme: