Batuhan Lastronin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,141
flashla ilgilidir büyük ihtimal.Merhaba benim kingston a2000 500gb SSD'im var. Yarısı boş bir SSD. Bilgisayardan flasha bir şey atıyordum ve hızına bakınca biraz şaşırdım açıkçası. Bunun sebebi flash mıdır acaba ? Crystal disk de her şey düzgün 2200 okuma 1900 yazma gözüküyor.
Flash bellek le 30 u yakalamışsın daha ne istiyorsunMerhaba benim kingston a2000 500gb SSD'im var. Yarısı boş bir SSD. Bilgisayardan flasha bir şey atıyordum ve hızına bakınca biraz şaşırdım açıkçası. Bunun sebebi flash mıdır acaba ? Crystal disk de her şey düzgün 2200 okuma 1900 yazma gözüküyor.
Flashı 3.0 veya sonrası bir porta mı taktınız?Bende öyle düşündüm ve başka flasha taktım ama yine aynı sorun var arkadaş aynı flasha HDD ile yükleme yaptı ve 20 25 hızlarında attı.
Değerler iyi diyorsunuz yani. Tamamdır teşekkürler.Flash bellek le 30 u yakalamışsın daha ne istiyorsun![]()
Evet 3.0 taktım 3.0 flash olduğu için.Flashı 3.0 veya sonrası bir porta mı taktınız?
Flashlar genelde çok hızlı değildir hızlıları pahalı oluyor.Değerler iyi diyorsunuz yani. Tamamdır teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet 3.0 taktım 3.0 flash olduğu için.
Gayet normal anormal bir şey yok. Benim samsung fit 3.0 20-25 arası gidip geliyor.Değerler iyi diyorsunuz yani. Tamamdır teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet 3.0 taktım 3.0 flash olduğu için.