isimsizüye
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,277
kazıkdan başka bişey değilyani şimdi bu değer bu PC için normal mi yoksa kazıklanmış mıyım
kazıkdan başka bişey değilyani şimdi bu değer bu PC için normal mi yoksa kazıklanmış mıyım
O marka SSD için normal. En kısa zamanda değiştirmeni öneririm. HDD Alsan daha iyidi.yani şimdi bu değer bu PC için normal mi yoksa kazıklanmış mıyım
Ne kadar ödediniz SSD için.ben almadım tanıdık bilgisayarcı var o taktı
eskisinden daha hızlı açılıyor neyse ben zaten oyun için istemiyodum windows 10 da kasmaması önemliydi benim içinkazıkdan başka bişey değil
2gb ddr2 ram eklettik bendeki ramde ddr2 2gb di 4 oldu birde 128ssd windows 10 pro kurdurduk toplam 280tlNe kadar ödediniz SSD için.
Pbana r5 230 1gb 64 bit ekran kartını dolar 3-4 tl iken 500 tl ye satmışlardiArkadaşı olsa bile hiç bir bilgisayarcıya güvenilmez. Benim babamın arkadaşı'da Termal macun gereksiz demişti.
Windows 10 Pro Korsandır kesin. O Fiyata ondan 3-4 Kat daha iyi olan BX500 Alırdın. Geçmiş olsun.eskisinden daha hızlı açılıyor neyse ben zaten oyun için istemiyodum windows 10 da kasmaması önemliydi benim için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2gb ddr2 RAM eklettik bendeki ramde ddr2 2gb di 4 oldu birde 128ssd windows 10 pro kurdurduk toplam 280tl
Hangi akıl ile 4 GB'lık bilgisayara Windows 10 kuruyor.eskisinden daha hızlı açılıyor neyse ben zaten oyun için istemiyodum windows 10 da kasmaması önemliydi benim için
2gb ddr2 RAM eklettik bendeki ramde ddr2 2gb di 4 oldu birde 128ssd windows 10 pro kurdurduk toplam 280tl
yok ürün anahtarı etkinleştirili birde kayıt defterinde bi ayar varmış onları yapınca hızlanıyormuş doğru mudur zaten dediğim gibi pc 20 senelik anakart falan baya eski 1 2 sene idare etsin yeterWindows 10 Pro Korsandır kesin. O Fiyata ondan 3-4 Kat daha iyi olan BX500 Alırdın. Geçmiş olsun.
pek hız farkı görmedim yani kasma falan yok eskisinden daha hızlı açılıp kapanıyor buna eminimHangi akıl ile 4 GB'lık bilgisayara Windows 10 kuruyor.
İnternet'te 5 TL'ye satılıyor.yok ürün anahtarı etkinleştirili birde kayıt defterinde bi ayar varmış onları yapınca hızlanıyormuş doğru mudur zaten dediğim gibi PC 20 senelik anakart falan baya eski 1 2 sene idare etsin yeter
Hızlanmıyor. 4GB Rame Windows 10 Kurulmaz hele ki Pro versiyon. W7 veya W8.1 Kurmanı öneririm. Bilgisayarcı kesin bir program ile etkinleşti'di. Bir daha götürme onlara.yok ürün anahtarı etkinleştirili birde kayıt defterinde bi ayar varmış onları yapınca hızlanıyormuş doğru mudur zaten dediğim gibi PC 20 senelik anakart falan baya eski 1 2 sene idare etsin yeter
pek hız farkı görmedim yani kasma falan yok eskisinden daha hızlı açılıp kapanıyor buna eminim
cmd ye kod yazarak etkinleştirmişti sanırsam dediğim gibi eskisinden daha hızlandı gibime geldi benim normalde windows 10 laptopum var kapatma yerine basınca bile 10 15 saniyede açılıyordu bunda direk açılıyor anakart asus M2N68-AM SE 2 bundan dolayı olabilir mi desteklemediği için falan çokta sorun değil benim için öyle yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum zaten en fazla lol oynarımHızlanmıyor. 4GB Rame Windows 10 Kurulmaz hele ki Pro versiyon. W7 veya W8.1 Kurmanı öneririm. Bilgisayarcı kesin bir program ile etkinleşti'di. Bir daha götürme onlara.
CMD ile yaptıysa korsan oluyor. Temiz Windows Kurmanı ve SSD Değiştirmeni öneririm.cmd ye kod yazarak etkinleştirmişti sanırsam dediğim gibi eskisinden daha hızlandı gibime geldi benim normalde windows 10 laptopum var kapatma yerine basınca bile 10 15 saniyede açılıyordu bunda direk açılıyor anakart Asus M2N68-AM SE 2 bundan dolayı olabilir mi desteklemediği için falan çokta sorun değil benim için öyle yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum zaten en fazla lol oynarım
valla birdaha babamı ikna etmem çok zor bunları zoraki yaptı dediğim gibi bir iki yıl idare etse yeter yeni bilgisayar alacağım zaten şart oldu ama eskisinden daha hızlı açılıp kapanıyorCMD ile yaptıysa korsan oluyor. Temiz Windows Kurmanı ve SSD Değiştirmeni öneririm.