p3 plus tabii ki.Hangisi daha iyi ? Hazır sistem alacağım. SSD yi hangisine yükseltmek daha mantıklı ?Alıntıyı görüntüle
hocam dalga mı geçiyorsunuz exceria tlc nand kullanıyor crucial ise qlc kullanıyorp3 plus tabii ki.
özetle qlc nandler ucuz ve daha çok alan depolayabiliyorlar fakat performansları iyi değil ve daha çabuk sağlık kaybediyorlar, tlc nandler ise tam tersiFarkı nedir ?
p5 pluslarda da tlc kullanılıyor p3 lerde de kullanılıyor diye biliyorum ayrıca p3 plus da p5 plus da kullanuyorum senelerdir ve bahsettiğin şeyler yok.özetle qlc nandler ucuz ve daha çok alan depolayabiliyorlar fakat performansları iyi değil ve daha çabuk sağlık kaybediyorlar, tlc nandler ise tam tersi
O zaman tlc daha mantıklı.özetle qlc nandler ucuz ve daha çok alan depolayabiliyorlar fakat performansları iyi değil ve daha çabuk sağlık kaybediyorlar, tlc nandler ise tam tersi
https://www.epey.com/depolama/karsi...s-lrd10z001tc8_crucial-p3-plus-ct1000p3pssd8/ öyle bir şey yokp5 pluslarda da tlc kullanılıyor p3 lerde de kullanılıyor diye biliyorum ayrıca p3 plus da p5 plus da kullanuyorum senelerdir ve bahsettiğin şeyler yok.
kioxia alın hocam aralarından en iyisi oO zaman tlc daha mantıklı.