SU630 değil, SU650 kronik sorunlu. Dikkat edelimSU630 Kronik sorunlu, TR200'ün ise hızlı sağlık düşme sorunu olduğu belirtiliyor kullanıcılar tarafından. XPG'nin sorununun olduğunu görmedim şimdiye kadar. M.2 OCZ ile ilgili bilgim yok. SATA'da çıkan sorunlar yüzünden yenisini üretmişler galiba. NVMe olduğu için sorun olacağını sanmıyorum. Fiyat ise İtopya tarafından belirleniyor. Sanırım İtopya elindeki stokları bitirebilmek için ya da şöyle söyleyim satmak istediği ürünü daha ucuz yapabiliyor. Bu hazır sistemlerin genelinde görülen bir durum. Ama 500 GB m.2 SSD'nin de bu kadar ucuz olması garibime gitmedi değil
Seçili olanı alın. Sıkıntısı çıkarsa en fazla iade edersiniz.
emin misinSU630 değil, SU650 kronik sorunlu. Dikkat edelim.
Her ikisi de sorunlu. Biraz nette araştırma yaparsanız bana hak vereceksiniz.SU630 değil, SU650 kronik sorunlu. Dikkat edelim.
Vallaha ben kullanıyorum ikisini de daha problem yaşamadım. Özellikle SU650'ye çok sövüyorlar. İlk günki performansında çalışıyor daha 2 buçuk seneyi geçtiemin misin. 2 tane SU630 um vardı ikisi de kronik sorunluy du ve çoğu kişi de şikeyetçi SU630 ve SU650 ikis de sorunlu.
Sağlığı % kaçta?Vallaha ben kullanıyorum ikisini de daha problem yaşamadım. Özellikle SU650'ye çok sövüyorlar. İlk günki performansında çalışıyor daha 2 buçuk seneyi geçti.
benimkiler bi kaç ayda cortladıVallaha ben kullanıyorum ikisini de daha problem yaşamadım. Özellikle SU650'ye çok sövüyorlar. İlk günki performansında çalışıyor daha 2 buçuk seneyi geçti.
Dikkat edince SU630 içinde aynı şeyi söylemişler. Bilgilendirme için teşekkür ediyorum ikinize de.