Bı sorun çıkmadığı sürece sorun olmaz. İstersen crystialdiskmark ile test yapabilirsinSelamlar. Forumda okudum. Kioxia experia 480gb Ssd ne sahibim. Sorunlu diyorlar. Bir test yapmadım, şuanlık yapamam. Bir sorun oluştururmu. Yeniden yeni bir ssd almaya değermi.
Ben kullanıyorum geneli 120 gb ve 240 gblerde sorun çıkıyor bende 480 gb olanı kullanıyorum 5 aydır sorun yok hız düşmesi sağlık falan.Selamlar. Forumda okudum. Kioxia experia 480gb Ssd ne sahibim. Sorunlu diyorlar. Bir test yapmadım, şuanlık yapamam. Bir sorun oluştururmu. Yeniden yeni bir ssd almaya değermi.
Sende yok diye kimsede olmayacak değil. Çoğu kişide sorun çıkmış bende de var. Toshiba'nın makyajlı hali.Ben kullanıyorum geneli 120 gb ve 240 gblerde sorun çıkıyor bende 480 gb olanı kullanıyorum 5 aydır sorun yok hız düşmesi sağlık falan.
Kardeşim sorunlumusun ? genel diyorum 480 gb kusursuz sorunsuz demiyorum .Sende yok diye kimsede olmayacak değil. Çoğu kişide sorun çıkmış bende de var. Toshiba'nın makyajlı hali.
Crystalmark info atınSelamlar. Forumda okudum. Kioxia experia 480gb Ssd ne sahibim. Sorunlu diyorlar. Bir test yapmadım, şuanlık yapamam. Bir sorun oluştururmu. Yeniden yeni bir ssd almaya değermi.
Düzgün konuş sonra tartışalım. Kioxia fanboyu arkadaş.Kardeşim sorunlumusun ? genel diyorum 480 gb kusursuz sorunsuz demiyorum .