Ssd kasma sorununu çözer mi?

Reaksiyon skoru
47
Zula oynuyorum ve OBS ile yayın açtığımda çok fazla kasıyor neredeyse oynanmıyor. Normalde 120 fps degerleri alıyorum oyundan GeForce Gt730 ekran kartım i3 3220 işlemcim 8 gb ramim var. Ssd takarsam bu kasmalara donmalara faydası olur mu? Yayın flan açmadığımda hiçbir donma kasma olmuyo bu arada

Ekran kartı çok düşük.

Eğer şu anda HDD var ise tabii ki etkisi olur. Bir de 8 gb ram daha alırsan takılı olanın birebir aynısında çok daha rahat eder bilgisayarın.

Ekran kartı çok düşük.
4 gb kardeşim. Zula iyi bi sistem istemiyor yine de yetersiz mi?
Post automatically merged:

Eğer şu anda HDD var ise tabii ki etkisi olur. Bir de 8 gb ram daha alırsan takılı olanın birebir aynısında çok daha rahat eder bilgisayarın.
Evet hdd var ama ince bişey çok eski hdd lere benzemiyor bende cok anlamiyorum ama yayın acmak istiyorum ssd eğer işimi görcekse alırım yani

Evet HDD'den dolayı olan takılmalar yok olur fakat fps kesinlikle artmaz. 4 GB Ram se o da darboğaz yapıyor.

2.5" hdd o normal kalın 3.5" hddlerden farklı değil yani. Sadece laptopa sığsın diye küçük boyutta. İşlemcin çok zorlanır yayın için. İmkanın varsa laptobu komple değiştir 2. Elden satıp. Eğer yükseltme yaparak kullanmak istiyorsan ssd kesinlikle kendini farkettirir lakin işlemci ve ekran kartın yeterli gelir mi bilmem. Extra ram slotu varsa aynısından bir tanr daha alıp 16 yap. Yayın için gerekli.

2.5" hdd o normal kalın 3.5" hddlerden farklı değil yani. Sadece laptopa sığsın diye küçük boyutta. İşlemcin çok zorlanır yayın için. İmkanın varsa laptobu komple değiştir 2. Elden satıp. Eğer yükseltme yaparak kullanmak istiyorsan ssd kesinlikle kendini farkettirir lakin işlemci ve ekran kartın yeterli gelir mi bilmem. Extra ram slotu varsa aynısından bir tanr daha alıp 16 yap. Yayın için gerekli.
Masaüstü hocam. Malesef bütcem çok yok suan için yükseltme fazla yapamicam belki bikac aya ancak. Suan sadece ssd alabilirim eğer almaya kesin karar verirsem yani. 2 slot var 4+4 ram var 16 gb destekliyo anakartım

Yok hocam fps artma derdim yok tek derdim su kasma sorunu gitsin acaba bu darbogaz sorurunu çözer mi
HDD'den dolayı takılmalar oluyordur hem de eski bir HDD ise kesinlikle çözer. BİLGİNİZ YOKSA KALİTELİ SSD ÖNERİSİ İÇİN KONU AÇIN VE BENİ ETİKETLEYİN!!!!

4 gb kardeşim. Zula iyi bi sistem istemiyor yine de yetersiz mi?

Evet hdd var ama ince bişey çok eski hdd lere benzemiyor bende cok anlamiyorum ama yayın acmak istiyorum ssd eğer işimi görcekse alırım yani
4 gb ama 4 gb gücünü verebilecek bir ekran kartı değil. R7 240'dan bile kötü olduğunu düşünürsek kötü bir ekran kartı.

Masaüstü hocam. Malesef bütcem çok yok suan için yükseltme fazla yapamicam belki bikac aya ancak. Suan sadece ssd alabilirim eğer almaya kesin karar verirsem yani. 2 slot var 4+4 ram var 16 gb destekliyo anakartım
ilerde veya i7 3. nesil alırsınız i7 2600 bile hala çok güçlü.

4 gb ama 4 gb gücünü verebilecek bir ekran kartı değil. R7 240'dan bile kötü olduğunu düşünürsek kötü bir ekran kartı.
Evet 4 gb gücü olmadığı doğru beklediğim veya umduğum gibi bi faydası olmuyor ne yazık ki

ilerde veya i7 3. nesil alırsınız i7 2600 bile hala çok güçlü.
Ortalama fiyatları ne kadar bahsettiğin islemcilerin?

Geri