FERRUM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?Kendi yazılımından baktım 81 di
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link atma şansınız var mı?
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?Kendi yazılımından baktım 81 di
Kendi yazılımından baktım 81 di
Şimdi her şey çıkar kullanım süresi vs bakalım smart değerlerine.Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
2018 Kasımdan beriNe kadar süredir kullanıyorsunuz?
Şimdi ne yapmam gerekiyorMesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi her şey çıkar kullanım süresi vs bakalım smart değerlerine.
en az 2 sene kullanmışsın şimdi smart yazana bas ve tekrar at.2018 Kasımdan beri
Şimdi ne yapmam gerekiyor
Alıntıyı görüntüle
ssd kronik sorunlu maalesef2018 Kasımdan beri
Şimdi ne yapmam gerekiyor
Alıntıyı görüntüle
Bir sorun gözükmüyor acaba bir uygulama sömürüyor olabilir mi aynısı başıma geldi format şansın varsa forma tat driverları yükle sonra bu programları kur aynısını yap at.
ssd kronik sorunlu düzelme şansı yokBir sorun gözükmüyor acaba bir uygulama sömürüyor olabilir mi aynısı başıma geldi format şansın varsa forma tat driverları yükle sonra bu programları kur aynısını yap at.
Tamamdır teşekkürler formatı ne zaman atarım bilmiyorum attığım zaman konuyu hortlatırım.Bir sorun gözükmüyor acaba bir uygulama sömürüyor olabilir mi aynısı başıma geldi format şansın varsa forma tat driverları yükle sonra bu programları kur aynısını yap at.
Kardeşim bende biliyorum bende kioxia kullanıyorum kronik sorunlu diye hemen atamazsın.ssd kronik sorunlu düzelme şansı yok
atmayacak ki ?Kardeşim bende biliyorum bende kioxia kullanıyorum kronik sorunlu diye hemen atamazsın.
Dayanır 32 tb ye kadar dayanır ayrıca formattan sorna düzelirse nolcak?atmayacak ki ?
kullanmaya devam edicek ssd zaten ölmeye meyilli Kronik sorunlu bir ssd'de 8tb veri yazmış sence ne kadar dayanır ?