SSD kendi kendine bozuldu

Zertaex

80+
Reaksiyon skoru
45
Selamlar öncelikle. Yaklaşık bir ay önce gece vakti pc yi kapatmıştım. Ertesi gün açtığımda pc nin aşırı derecede yavaşladığını fark ettim. Oyunlarda sürekli donmalar vs oluyordu. Aradan biraz zaman geçti ve artık hiç açılmamaya başladı. BIOS dan olsun anakart üzerinden olsun her yolu denedim yine de açılmadı. Yedekte duran bir HDD vardı onu SSD yerine taktım ve format atarak windows ekranına gelebildim. SSD deki sorun ne olabilir yani neden durduk yere bir gecede bozulmuş olabilir?

Selamlar öncelikle. Yaklaşık bir ay önce gece vakti pc yi kapatmıştım. Ertesi gün açtığımda pc nin aşırı derecede yavaşladığını fark ettim. Oyunlarda sürekli donmalar vs oluyordu. Aradan biraz zaman geçti ve artık hiç açılmamaya başladı. BIOS dan olsun anakart üzerinden olsun her yolu denedim yine de açılmadı. Yedekte duran bir HDD vardı onu SSD yerine taktım ve format atarak windows ekranına gelebildim. SSD deki sorun ne olabilir yani neden durduk yere bir gecede bozulmuş olabilir?
Şu an güncel olarak hala aynı durumda. windows hdd ye kurulu olmasına rağmen ssd yi takınca bilgisayar açılmıyor. bilgisayar açıkken ssd yi taktığımda diski okuyor fakat ne biçimlendirme yapabiliyorum ne de diskin içeriğine girebiliyorum hiç bir şey yapılmıyor ssd üzerinde.

10
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son güncelleme kaldırın Win 11 deki 3848 di sanırım. Bu güncelleme Windows dosyalarını zamanla bozuyordu. Yeni format atın. Format atılmıyorsa bozulma ihtimali yüksek
hocam win 10 kuruluydu ssd ye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bios tarihin güncel mi?
Yoksa değişmiş mi?
nasıl kontrol edebilirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,327
Üyeler
183,825