Neler Yeni

ssd kullanımı %100 pc donuyor

Atilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Atilla arslan
7 ay önce ssd aldım ve onu almadan önce de bilgisayarımda diskle alakalı sorunlar vardı ve uzun süredir de bilgisayar donup duruyor görev yoneticisinden kontrol ettiğimde de disk kullanımı %100 olduğu zaman donduğunu ve azaldığında donmanın geçtiğini fark ettim neyden kaynaklı olabilir acaba diski test ettim sağlığı da %98 gözüküyordu.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    39.3 KB · Hit: 62

r4NG3r

80+ Silver
Sandisk ssd plus sorunlu bir model diye biliyorum ama bu kadar hız düşmesi normal değil bildiğin hdd hızında şuan kasmalar o yüzden oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerden aldın sahte olabilir

Atilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Atilla arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
trendyoldan aldım sahte olacağını sanmıyorum belgeleri falan vardı

disk kullanımı %100 oluyor ve donuyor oyun oynarken cok sık oluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: M.2.

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Virüs vs. belirtileri yok ise SSD kaynaklı da olabilir. Farklı bir bilgisayarda (yada bilgisayarcı da) deneme imkanı var ise SSD test edilmeli...

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
7 ay önce ssd aldım ve onu almadan önce de bilgisayarımda diskle alakalı sorunlar vardı ve uzun süredir de bilgisayar donup duruyor görev yoneticisinden kontrol ettiğimde de disk kullanımı %100 olduğu zaman donduğunu ve azaldığında donmanın geçtiğini fark ettim neyden kaynaklı olabilir acaba diski test ettim sağlığı da %98 gözüküyordu.
''bu bilgisayar-diskin-özellikler-araçlar-diski en iyi duruma getir'' bu da işe yaramazsa diski sıfırlayabilirsin

Atilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Atilla arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format attım farkli sürümleri bile denedim virus taraması yaptim hicbir sey cikmadi deneme imkanim da yok en iyisi bilgisayarciya goturup orada denemek o zaman

Tesekkur ederim yardimlariniz icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,830
Üyeler
168,039
Son üye
mburakbarut
Top Bottom