Ssd *lmüş olabilir mi..? Sağlık testinden anlayanlar..?

JackieTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
521
Merhaba arkadaşlar. Son 2 gündür kasanın üstünde kırmızı ışık sürekli yanmaya başladı hafiften ıslık sesi gibi bip sesi veriyor.

Bunun yanı sıra çok fazla sistem kasma yapıyordu. 1 saat öncesine kadar en sonunda oyun oynarken fazla dikkate almadım en sonunda sistem çöktü kapandı. Şuan geri açtım ama ne kadar böyle durur emin değilim.

Sağlık testin den anlayanlar incileye bilir mi.. Pek bunlardan anlamıyorum.. Bad Sector testi yaptım bir sorun yok başka yapmam gereken test var mı bilmiyorum.

""

Ekler

• 1.png
    1.png
    28.6 KB · Hit: 58
Merhaba arkadaşlar. Son 2 gündür kasanın üstünde kırmızı ışık sürekli yanmaya başladı hafiften ıslık sesi gibi bip sesi veriyor.

Bunun yanı sıra çok fazla sistem kasma yapıyordu. 1 saat öncesine kadar en sonunda oyun oynarken fazla dikkate almadım en sonunda sistem çöktü kapandı. Şuan geri açtım ama ne kadar böyle durur emin değilim.

Sağlık testin den anlayanlar incileye bilir mi.. Pek bunlardan anlamıyorum.. Bad Sector testi yaptım bir sorun yok başka yapmam gereken test var mı bilmiyorum.

""
CrystalDiskInfo ile sağlığına bakabilirsin
1739395315124.png
bu şekilde gösteriyor

Ekler

• 3.png
    3.png
    17.2 KB · Hit: 34
Hocam Sağlık durumu yanlış gösteriyor olabilir.. Zamanında sadece windows için 120gb 2 el ssd almıştım bundan dolayı sağlık değeri yanlış olmalı ama yinede gönderiyim.

""
O kadarını bilemiyorum hocam tek bildiğim ssd sağlık testi bu🥲

Geri