çok fazla oyun indireceksen 2.seçeneği yap. samsung veya kingston a400 öneririimArkadaşlar 480gb su630 sipariş etmiştim sorunlu dediler iade edip hangi marka model SSD almalıyım ve tekrar 480gb mı alayım yoksa 120gb SSD + 1tb HDD mi yapayım?
Bence Samsung almalısın 240gb +1tb hdd en ideali 120gb pek işe yaramıyorArkadaşlar 480gb su630 sipariş etmiştim sorunlu dediler iade edip hangi marka model SSD almalıyım ve tekrar 480gb mı alayım yoksa 120gb SSD + 1tb HDD mi yapayım?
Sana SSD de fazla yer kalmıyor o bakımdan.Neden işe yaramıyor hocam
Windows vs kurunca ihtiyacın olan programları kurunca modlarla vs 120gb zaten az çok doluyor oyun için yer kalmıyor fazla 30 gb felan kalır max 240gb var bende mesela gta 5 felan onda kuruluNeden işe yaramıyor hocam
Oyunları zaten HDD ye kuracağını boşuna HDD almadığını düşünürsek Windows için 120 GB SSD gayet yeterliBence Samsung almalısın 240gb +1tb HDD en ideali 120gb pek işe yaramıyor
Kardesim Ben 2 Gün Önce Samsung 860 Evo Aldım Heryerde Araştırdım Hiiçbir Sorunu Sıkıntısıda yok 240 ve 500 modeli var istersen bi araştır derimApacer panther 240GB öneririm kendim kullanıyorum sorunsuz.
Ama bazı oyunlar SSDsiz çekilecek gibi değil.Oyunları zaten HDD ye kuracağını boşuna HDD almadığını düşünürsek Windows için 120 GB SSD gayet yeterli