Gta 6Dostum bazı oyunlar özellikle SSD istiyor, R6 - Fortnite - Warzone bunların başını çekiyor, kurabildiğini kur sonrasını HDD'ye. Indie oyun vs. koyma.
Epic games oyunlarını ssd ye kurim steam ets 2 valorant pubg gibi hızlı oyunları ise hdd kurim dimiDostum bazı oyunlar özellikle SSD istiyor, R6 - Fortnite - Warzone bunların başını çekiyor, kurabildiğini kur sonrasını HDD'ye. Indie oyun vs. koyma.
Senin yerinde olsam online oyunları ssd ye kurardımGta 6
Epic games oyunlarını ssd ye kurim steam ets 2 valorant PUBG gibi hızlı oyunları ise HDD kurim dimi
Bence soyle yapım steam d ye kurup epic games i ssd ye kurim steam daki oyunları d den c ye taşırım ama oda öyle olmaz alan yerOnline oyunlar + Load süreleri uzun süren oyunlar SSD kurmaya çalış.(Yerin yettiği kadar, benim için öncelik load süresi uzun olan story oyunları kurardım ilk)
Diğerlerini HDD kur.
Steam ayrı Epic neden ayrı yapıyorsun? Fark etmez. Her 2'sini HDD kurabilirsin.Bence soyle yapım steam d ye kurup epic games i ssd ye kurim steam daki oyunları d den c ye taşırım ama oda öyle olmaz alan yer
Aslında gariptir ki ben bunu bilmeden fortnite ı 5400rpm eski hhd me yükledim. Hiç drop yemedim. Muhtemelen drop arebna gibi bütün yetenekli insanların yapı yaptığı yerlerde oluyor. Ben normal girdiğimden pek sıkıntı olmuyor.Dostum bazı oyunlar özellikle SSD istiyor, R6 - Fortnite - Warzone bunların başını çekiyor, kurabildiğini kur sonrasını HDD'ye. Indie oyun vs. koyma.
5400RPM HDD ile R6'da round başlangıç süresini nerdeyse 3'e katlıyordumAslında gariptir ki ben bunu bilmeden fortnite ı 5400rpm eski hhd me yükledim. Hiç drop yemedim. Muhtemelen drop arebna gibi bütün yetenekli insanların yapı yaptığı yerlerde oluyor. Ben normal girdiğimden pek sıkıntı olmuyor.
Abi en mantıklısı hızlı açılmasını istediğin yada en çok oynadığın oyunları kurmanLaptobumda 512 gb ssd var her türlü ssd hızlı ama 512 gb ssd var sizce ssd ye mi bütün oyunlarımı kurum yoksa bütün oyunlarımı HDD ye mi kurim