ssd mi nasıl kullanalıyım

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,520
yeni pc alacağımda 480gb ssd alıcağım ilerde 1tb hdd alıcam ama bilgisayarı aldığım zaman tüm herşeyi ssd ye tek bir diske mi kurayım yoksa aldığımda 120gb bölüp windowsu ona kalan 360gb da oyunları sık kulandığım programları kurmayı düşünüyorum size böylemi yapmalıyım yoksa hiç bölmemelimiyim

yeni pc alacağımda 480gb ssd alıcağım ilerde 1tb hdd alıcam ama bilgisayarı aldığım zaman tüm herşeyi ssd ye tek bir diske mi kurayım yoksa aldığımda 120gb bölüp windowsu ona kalan 360gb da oyunları sık kulandığım programları kurmayı düşünüyorum size böylemi yapmalıyım yoksa hiç bölmemelimiyim
Hocam windowsu ssdye kurun hikayeli oyunları hddye GTA rdr2 gibi online oyunları Ssdye kurun birde sürekli yükleme ekranı olan oyunlar mesela bannerlord bunlarıda ssdye kurabilirsiniz video falan hddye

Hocam windowsu ssdye kurun hikayeli oyunları hddye GTA rdr2 gibi online oyunları Ssdye kurun birde sürekli yükleme ekranı olan oyunlar mesela bannerlord bunlarıda ssdye kurabilirsiniz video falan hddye
hocma ben diyomki ssd nin 120gb na windows diğer 360gb oyunları programları kurmayı düşünüyom ta ki hdd alana kadar wşndows kuraken depolama bölme yeri var ordan 120gb ve 360gb bölmelimiyim onu soruyom

windowsu her türlü ssdye kurun hocam
çok oynadığınız, yükleme aşamaları uzun süren oyunları ssdye kurun
kalanlarını da hddye
Post automatically merged:

bölmenize gerek olduğunu düşünmüyorum hocam

windowsu her türlü ssdye kurun hocam
çok oynadığınız, yükleme aşamaları uzun süren oyunları ssdye kurun
kalanlarını da hddye
Post automatically merged:

bölmenize gerek olduğunu düşünmüyorum hocam
zaten windowsu ssd kurcam hdd ilerde alıcam

hocma ben diyomki ssd nin 120gb na windows diğer 360gb oyunları programları kurmayı düşünüyom ta ki hdd alana kadar wşndows kuraken depolama bölme yeri var ordan 120gb ve 360gb bölmelimiyim onu soruyom
bence bölmeyin yine ssdye kurun windowsu ssdnin içine games klasörü oluşturun oyunları o klasöre koyun ayırmak çok mantıksız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,007
Üyeler
190,849
Son üye
ozkan0011
Geri