Komando41.
80+ Silver
Samsung 970 evo ssd aldım nası takablirim anakart msıb365m anakart
Anakart kutusundan çıkan sata kablosu ile sata 3 kısmına bağlayacaksın, diğer ucunu da ssd ye takacaksın, sonra PSU dan gelen sata güç kablosunu SSD ye takıp, SSD yi kasaya monte edeceksin. Bitti.m.2 değil kablosu falan var ankarta bir kısım var oraya bağlıcam galiba
anakartınızda pc ie express slotunun hemen üstünde bir yer var oraya 45 derecelik bir açıyla ssdinizi takın ardından vidalayın.Samsung 970 evo ssd aldım nası takablirim anakart msıb365m anakart
m.2 değil kablosu falan var ankarta bir kısım var oraya bağlıcam galibam.2 yuvası tık diye takıcaksın sonra arkadaki vidayı yerleşttiriceksin
soğutucu varsa üstüne onu monte edicen
m.2 ssd lerde kablo olmaz sata kablosudur om.2 değil kablosu falan var ankarta bir kısım var oraya bağlıcam galiba
M2 slotunun üstünde plaka varsa al o plakayı ss yi doğru şekilde yerleştir sonra plakayı çıkarrırken çıkarttığın vidayla sol kısmını vidala yada anakartın kutusundan gelen vidalarla son olarakta plaka varsada geri tak plakayıSamsung 970 evo ssd aldım nası takablirim anakart msıb365m anakart
yanlış yazmış zaten aldığı SSD 870 evo sata.m.2 ssd lerde kablo olmaz sata kablosudur o
Samsung 970 evo ssd aldım nası takablirim anakart msıb365m anakart
harbi yanlış yazmışım pardonyanlış yazmış zaten aldığı SSD 870 evo sata.