MSI H610M BOMBER ANAKARTIMA 2 M2 SSD TAKABİLİR MİYİM?

fragaria

80+
Reaksiyon skoru
5
merhabalar, hali hazırda m2 ssd olarak kioxia'nın 500 gblık ssdisi var ama depolama olarak yetmediği için samsung 970 evo 1tb aldım(ve bunu alarak iyi mi yaptım bilmiyorum bu ssdye de yorum yapabilirseniz çok sevinirim). main olarak kullanacağım ssd bu olacak lakin eski ssdiyi de kullanabilir miyim? anakartın özelliklerinde slot 1 olarak gözüküyor. takmanın herhangi bi yolu var mıdır? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

merhabalar, hali hazırda m2 ssd olarak kioxia'nın 500 gblık ssdisi var ama depolama olarak yetmediği için samsung 970 evo 1tb aldım(ve bunu alarak iyi mi yaptım bilmiyorum bu ssdye de yorum yapabilirseniz çok sevinirim). main olarak kullanacağım ssd bu olacak lakin eski ssdiyi de kullanabilir miyim? anakartın özelliklerinde slot 1 olarak gözüküyor. takmanın herhangi bi yolu var mıdır? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
970 Evo iyidir ve evet 2.yi takmanın bir yolu var anakarta baktığınızda ekran kartı yuvasının altında bir yuva daha var işte orası pci express slotu oraya m2 ssd dönüştürücü şeklinde aratıp alacağınız bir parça aracılığıyla kullanırsınız %100 hızını alamazsınız eski ssdnizin ama tatmin eder yinede sizi.

teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için. çok kaliteli bir şey almaya gerek var mı bu dönüştürücü için?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,054
Üyeler
183,209
Son üye
kafirtokatlayıcışempanze
Geri